Гриб Муер
Гриб Муер

Гриб Муер


105 грн 120 г
120 г Є в наявності
- +
чорно-білі деревні шматочки сушених грибів
на 100 г: білки - 23,4 г, жири - 6,4 г, вуглеводи - 31 г. Калорійність - 282 ккал.
24 місяці


Що таке гриб Муер та чим він особливий?

  • Гриб Муер — це чорний деревний гриб, який ми привозимо із Азії.
  • Муер особливо багатий на білок — 100гр містить 23г білка.
  • Ідеальний продукт для дієтичного харчування — містить мало калорій, але дає довге почуття ситості.
  • Природний антиоксидант, тому захищає організм від шкідливого впливу навколишнього середовища.
  • Перешкоджає утворенню тромбів, завдяки високому вмісту калію.
  • Містить велику кількість вітаміну В5 (пантотенова кислота), який нормалізує засвоєння жирів в організмі.

Як вживати гриб Муер?

  • Завдяки нейтральному смаку його можна додавати до усіх страв: салатів, каш, гарнірів чи закусок.
  • У сушеному вигляді — це чудова приправа до супів.
  • Додавайте у запіканки чи пироги.
  • Використовуйте для приготування страв азійської кухні.
  • Як основну страву гриб Муер не використовують через абсолютно нейтральний смак.

*Перед приготування сушені гриби Муер замочіть в теплій воді на 3-4 години. Після цього, гриби збільшаться в об'ємі в 6-8 разів.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати дітям до 14 років.
  • Варто проконсультуватися із лікарем перед споживанням гриба Муер жінкам під час вагітності та в період годування груддю.

Детальніше

  • Також гриби муер є лікувальним засобом у східних країнах. Мазі, витяжки, настоянки з них широко застосуються у народній медицині.
  • У народі ці гриби отримали назву "вушко Юди".
  • Гриб муер є обов'язковим інгредієнтом національного китайського супу - "Чорний гриб".


Салат з грибів Муер

Інгредієнти:

  1. Гриби Муер — 20г у сухому вигляді.
  2. Цибуля ріпчаста — 1шт.
  3. Зелений перець — 1шт.
  4. Часник — 1 зубчик.
  5. Олія рослинна — 1ст.л.
  6. Насіння кунжуту — 1ч.л.
  7. Соєвий соус — 3ст.л.
  8. Сік лимону — за смаком.
  9. Сіль — за смаком.
  10. Спеції — за смаком.

Приготування:

1. Замочіть гриби у теплій воді на 3-4год, щоб вони розмокли і збільшилися в декілька разів.

2. Готуємо соус: змішати у мисці 1ст.л води, соєвий соус, чорний і червоний перець, паприку, сіль, подрібнений часник, лимонний сік.

3. Ще раз промити гриби і нарізати соломкою. Нарізати цибулю півкільцями, перець соломкою і разом з грибами обсмажити 2-3хв на сковорідці, постійно помішуючи.

4.  Влити приготовлений соус у сковорідку до овочів та грибів і довести до кипіння.

5. Готову страву перелити у контейнер і дати остигнути. Перед подачею посипати кунжутом.


Смачного!



Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 20 °C та відносній вологості повітря не більше 75 %.