Аджика зелена (напівсуха)
Аджика зелена (напівсуха)Аджика зелена (напівсуха)

Аджика зелена (напівсуха)


72 грн 90 г
90 г Є в наявності
- +
Перець стручковий зелений, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, фенхель, сіль, сушений часник та цибуля / Україна.
На 100 г: білки — 1 г, жири — 5 г, вуглеводи — 3,5 г. Калорійність — 59 ккал.
12 місяців.


Чим особлива аджика зелена (напівсуха)?

  • Аджика зелена це абхазька гостра приправа з суміші спецій.
  • На смак пікантна солодко-гіркувата.
  • Містить речовини алкалоїди. Вони стимулюють травлення і допомогають перетравлювати важку жирну їжу.
  • Стручковий перець джерело капсациїну — природний антибіотик, який очищує бронхи і виводить мокроту.
  • Аджика має антибактеріальні властивості, тому зменшує шкідливі бактерії в кишківнику.

Як використовувати аджику зелену (напівсуху)?

  • Чудово підходить до усіх страв кавказької кухні. Додавайте до супів, страв з рису, овочів, бобових, картоплі. 
  • Добре смакує у маринадах чи заправці до борщу — надає їм тонкий пікантий смак.
  • Якщо ви ще не куштували сирні страви з аджикою — наполегливо рекомендуємо :)
  • Ділимось універсальним рецептом соусу з аджики ❤️
    1 варіант. Розведіть суху приправу з невеликою кількістю оцту до консистенції густої пасти.
    2 варіант. Змішайте суху аджику з йогуртом/ кефіром/ сметаною до консистенції пасти.
    Все, тепер можна додавати в улюблені страви:)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості інгредієнтів.
  • Вживати аджику при хронічних гастритах, загострених хворобах печінки та нирок.

Детальніше

  • Вживання аджики сприяє збільшенню чоловічої сили, підвищує сексуальну активність, стимулює кровообіг і функцію статевих залоз.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння вологи.

Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Зелений кус-кус

Інгредієнти:
1. Кус-кус — 400 г.
2. Броколі — 200-300 г.
3. Зелена квасоля — 200-300 г.
4. Шпинат — 200-300 г.
5. Зелена спаржа (за бажанням) — 150 г.
6. Велика цибулина — 1 шт.
7. Кокосова олія — 2 ст.л.
8. Аджика зелена —  2 ч.л.
9. Сіль — дрібка.

Приготування:
1. Очистіть і дрібно наріжте цибулю. У броколі видаліть жорстку нижню частину стебла, наріжте це стебло невеликими шматочками. Головку розберіть на суцвіття.

2. Видаліть жорсткі стебла у шпинату. У спаржі очистіть нижні кінці стебел, розріжте стебла на невеликі шматочки.

3. Розігрійте в сковорідці олію, покладіть цибулю, обсмажте до прозорості 5 хв. Покладіть аджику, броколі і квасолю, влийте трохи води і тушкуйте під кришкою 5 хв. Додайте спаржу і шпинат, посоліть, тушкуйте ще 5-7 хв.

4. Одночасно приготуйте кус-кус відповідно до інструкції на упаковці. Перемішайте кус-кус виделкою, викладіть на блюдо, зверху - овочі.

Подавайте гарячим. Смачного!

Найкраще готувати цю страву на обід.


Шашлик на кефірі та житньому хлібі


Інгредієнти:
1. Тофу — 900 г.
2. Кефір або натуральний йогурт  — 300 г.
3. Житній хліб — 200 г.
4. Яблучний оцет (можна замінити соком білого винограду або 1 лимону) - 200 мл.
5. Цибуля — 200 г .
6. Аджика зелена — 1 ч.л.
7. Сіль і чорний перець — за смаком.

Приготування:
1. Оцет або сік налийте в сотейник поставте на вогонь, додайте м'якоть житнього хліба, цибулю наріжте кубиками і тушкуйте все разом 10 хвилин.

2. Потім масу охолодіть і збийте блендером, додайте кефір або йогурт, сіль, перець, аджику і все добре перемішайте.

3. Залийте тофу рідким маринадом і витримайте в холодильнику 3 години.

4. Нанизайте сир на шампури і підсмажте до скоринки на вугіллі.
Смачного!

Найкраще смакувати цим "шашликом"   в обід.
Написати відгук
Відгуки про товар (11)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.