Аджика (суха суміш, мікс)
Аджика (суха суміш, мікс)Аджика (суха суміш, мікс)

Аджика (суха суміш, мікс)


37 грн/ 90 г
90 г Є в наявності

- +
Перець гострий, хмелі-сунелі, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, сіль, сушений часник та цибуля / Україна.
на 100г: білки - 1 г, жири - 5 г, вуглеводи - 3,5 г. Калорійність - 59 Ккал.
12 місяців

Чим особлива АДЖИКА (суха суміш, мікс)?

  • Аджика – абхазька гостра ароматна приправа,  до складу якої входять: перець гострий, хмелі-сунелі, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, сіль, сушений часник та цибуля. Коричнева аджика має специфічний пряний аромат і тонкий гострий смак;
  • Вона підсилить захисні функції організму, знищить віруси, зміцнить імунітет. Також аджика є ефективною профілактикою респіраторних захворювань;
  • Аджика  покращить апетит, обмін речовин, нормалізує травлення та роботу кровоносної системи.

Як використовувати АДЖИКУ (суху суміш, мікс)?

  • Аджика ідеально підходить до страв кавказької кухні, супів, маринадів і заправок, страв з рису, овочів, бобових, картоплі, йогуртів;
  • Для приготування соусу розведіть приправу невеликою кількістю оцту (3-4%) до консистенції густої пасти, або ж змішайте аджику з йогуртом, кефіром або сметаною;
  • Також аджика є чудовою приправою до бульйону, борщу та різноманітних соусів. Її додають при приготуванні овочів та до сиру.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не варто вживати аджику при гострих і хронічних гастритах, загострених захворюваннях печінки та нирок, а також вагітним жінкам і маленьким дітям.

Детальніше

  • Вживання аджики сприяє збільшенню чоловічої сили, підвищує сексуальну активність, стимулює кровообіг і функцію статевих залоз;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Запечена картопля з аджикою


Інгредієнти:

  1. Картопля — 2 шт.;

  2. Цибуля — 1 шт.;

  3. Томатна паста — 1 ст.л.;

  4. Сир м'який (Адигейський, тофу) — 50 г.;

  5. Кокосова олія — 20 г.;

  6. Натуральний йогурт — 3 ст.л.;

  7. Аджика суміш — 1 ч.л.;

  8. Сіль — за смаком.

Приготування:

  1. На лист фольги покладіть нарізану кружальцями картоплю.

  2. Посипте нарізаною кільцями цибулею.

  3. Додайте дрібно нарізані шматки сиру і полийте олією.

  4. Розведіть аджику в невеликій кількості йогурту та полийте картоплю, згорніть, закрийте фольгу і скрутіть краї так, щоб не протікало.

  5. Випікайте в духовці при температурі 170 градусів, приблизно 35 хв.

Смачного!

Найкраще смакувати страву в першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.