Веганський сухий майонез
Веганський сухий майонезВеганський сухий майонезВеганський сухий майонезВеганський сухий майонезВеганський сухий майонезВеганський сухий майонезВеганський сухий майонезВеганський сухий майонезВеганський сухий майонез

Веганський сухий майонез


97 грн 13 г
13 г Під замовлення (1 доба)
- +
аквафаба, цукор тростинний, морська сіль, часник (порошок), гірчиця мелена / Україна.
на 100 г: білки — 6,4 г, жири — 0,9 г, вуглеводи — 36,6 г. Калорійність — 180 ккал.
12 місяців

Чим особливий веганський сухий майонез?

  • Це альтернатива звичайного майонезу та соусів.
  • Можна використовувати його в усіх стравах замість майонезу.
  • Не містить продуктів тваринного походження, штучних ароматизаторів та стабілізаторів смаку.
  • Має приємну консистенцію та текстуру завдяки аквафабі.
    Аквафаба — це висушений відвар з бобових. Саме вона так гарно збивається при приготуванні майонезу.
  • Ми додали ще трохи гірчиці у склад, щоб смак був, як у провансальського майонезу:)

Спосіб приготування:

  • Готується дуже просто. Вже за кілька хвилин з порошку ви отримаєте 250 г готового майонезу.
  • 1. Залийте 13 г порошку теплою (40-60 °С) водою (60 мл) . Розмішайте і залиште на 2 хв.
    2. Додайте 2 ч. л. оцту або 3 ч. л. лимонного соку та збийте погружним блендером до утворення білої піни.
    3. Поступово вливайте 180 мл нейтральної на смак олії та водночас збивайте погружним блендером до утворення однорідної густої білої пасти, схожої за консистенцією на густу сметану.
  • Готовий майонез зберігайте в закритій банці чи контейнері в холодильнику до 14 діб.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20°С при вологості 75%. Готовий майонез зберігати в закритій банці чи контейнері в холодильнику до 14 діб.