Соус томатний Табаско
Соус томатний ТабаскоСоус томатний Табаско

Соус томатний Табаско


40 грн 50 г
50 г Очікується
- +
Сушені томати, паприка мелена, червоний мелений перець, сушені трави, часник / Україна.
на 100 г: білки — 13,22 г, жири — 8,86 г, вуглеводи — 47,9 г. Калорійність — 323 Ккал.
12 місяців

Чим особливий томатний соус "Табаско"?

  • Томатний соус "Табаско" — це наша корисна заміна магазинним томатним заправкам.
  • У складі лише натуральні інгредієнти: томати, паприка та спеції.
  • На смак насичений кисленький з пікантними нотками. Справжній Табаско :)
  • Такий соус чудове доповненням до усіх улюблених страв. Смачний, корисний та швидкий в приготуванні:)

Як використовувати томатний соус "Табаско"?

  • Щоб приготувати соус залийте його кип'яченою водою кімнатної температури у співвідношенні 1:6. Ретельно перемішайте і залиште на 10-15 хвилин.
  • Табаско ідеально підходить для приготування піци чи спагетті. Додасть гостроти стравам.
  • Використовуйте його, як корисну заміну магазинному кетчупу. На смак перевершить будь-який соус :)
  • Смачно поєднується з кашами, овочевими та грибними стравами, м'ясом.
  • Лайхак від СМАКУ ❤️
    Спробуйте додавати його в сухому вигляді, як пікантну приправу.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
  • Вживати дітям до 3-х років, вагітним та годуючим матерям.

Детальніше

Підходить для дітей (при відсутності алергії на будь-який із компонентів), вагітних жінок (перед вживанням проконсультуйся з лікарем), людей похилого віку, людей з анемією, з проблемами серцево-судинної, нервової систем та для людей з високою фізичною та розумовою діяльністю і для всіх, хто дбає про своє здоров’я.




Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в герметичному посуді в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% та при температурі не вище 25°С. Приготований соус зберігати при температурі 8-10°С в герметичному скляному посуді не більше 5 днів.