Соус томатний Пікантний
Соус томатний ПікантнийСоус томатний Пікантний

Соус томатний Пікантний


40 грн 50 г
50 г Є в наявності
- +
Сушені томати, паприка мелена, червоний мелений перець, сушені трави / Україна.
На 100 г: білки — 13,22 г, жири — 8,86 г, вуглеводи — 39 г. Калорійність — 312 ккал.
12 місяців.

Чим особливий томатний соус "Пікантний"?

  • Томатний соус "Пікантний" — це наша корисна заміна магазинним томатним заправкам.
  • У складі лише натуральні інгредієнти: томати, паприка та спеції.
  • На смак насичений пікантно-гостренький. Радимо спробувати усім прихильникам гострих ноток в їжі.
  • Такий соус чудове доповненням до усіх улюблених страв. Смачний, корисний та швидкий в приготуванні:)

Як використовувати томатний соус "Пікантний"?

  • Щоб приготувати соус залийте його кип'яченою водою кімнатної температури у співвідношенні 1:6. Ретельно перемішайте і залиште на 10-15 хвилин.
  • Пікантний соус ідеально підходить для приготування піци чи спагетті. Додасть гостроти стравам.
  • Використовуйте його, як корисну заміну магазинному кетчупу. На смак перевершить будь-який соус :)
  • Смачно поєднується з кашами, овочевими та грибними стравами, м'ясом.
  • Лайхак від СМАКУ ❤️
    Спробуйте додавати його в сухому вигляді, як пікантну приправу.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
  • Вживати дітям до 3-х років, вагітним та годуючим матерям.

Детальніше

Підходить для дітей (при відсутності алергії на будь-який із компонентів), вагітних жінок (перед вживанням проконсультуйся з лікарем), людей похилого віку, людей з анемією, з проблемами серцево-судинної, нервової систем та для людей з високою фізичною та розумовою діяльністю і для всіх, хто дбає про своє здоров’я.




Фото товару,  представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в герметичному посуді в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% та при температурі не вище 25°С. Приготований соус зберігати при температурі 8-10°С в герметичному скляному посуді не більше 5 днів.