Соус томатний Пікантний
Соус томатний ПікантнийСоус томатний Пікантний

Соус томатний Пікантний


32 грн/ 50 г
50 г Є в наявності

- +
Сушені томати, паприка мелена, червоний мелений перець, сушені трави / Україна.
На 100 г. : білки - 13,22 г, жири- 8,86 г, вуглеводи - 39 г. Калорійність - 312 Ккал.
12 місяців

Чим особливий ТОМАТНИЙ СОУС "ПІКАНТНИЙ"?

  • Томатний соус "Пікантний" - сипуча суміш спецій та прянощів з кисло-солодким смаком та неймовірним ароматом, який нікого не залишить байдужим;
  • Складається виключно з натуральних інгредієнтів, які цілком безпечні для здоров'я;
  • При виготовленні не використовуються цукор, шкідливі додатки, загущувачі та стабілізатори;
  • Такий соус стане чудовим доповненням до Ваших улюблених солених страв та подарує їм новий, цікавий смак.

Як готувати та використовувати ТОМАТНИЙ СОУС "ПІКАНТНИЙ"?

  • Перед використанням потрібно залити томатний соус кип'яченою водою кімнатної температури у співвідношенні 1:6. Ретельно перемішати і залишити на 10-15 хвилин;
  • Цей соус стане прекрасним замінником магазинному кетчупу. Спробувавши його раз, Ви назавжди запам'ятаєте його смак;
  • Такий соус ідеально підходить для маринування продуктів, як додаток при приготуванні найрізноманітніших перших та других страв;
  • Чудово поєднується з кашами, овочевими та грибними стравами, є незамінним для приготування смачної піци.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

Підходить для дітей (при відсутності алергії на будь-який із компонентів), вагітних жінок (перед вживанням проконсультуйся з лікарем), людей похилого віку, людей з анемією, з проблемами серцево-судинної, нервової систем та для людей з високою фізичною та розумовою діяльністю і для всіх, хто дбає про своє здоров’я.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в герметичному посуді в чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% та при температурі не вище 25°С. Приготований соус зберігати при температурі 8-10°С в герметичному скляному посуді не більше 5 днів.