Томат різаний
Томат різаний

Томат різаний


47 грн 80 г
80 г Є в наявності
- +
Томат сушений / Узбекистан.
на 100 г: білки – 14,1 г, жири - 12,9 г, вуглеводи - 19,1 г. Калорійність - 282 ккал.
12 місяців.

Чим особливий томат сушений (різаний)?

  • Сушений томат — висушені та подрібнені помідори.
  • Має кисло-солодкий насичений смак та аромат.
  • Містить алкалоїд капсаїцин, який стимулює вироблення гормону щастя ендорфіну і покращує настрій.
  • Потужний антиоксидант — за вмістом вітаміну С перевершує цитрусові і чорну смородину. Вітамін С покращує синтез колагену і укріплює імунітет.
  • Сушений томат містить калій, який попереджає набряки та знижує ризик серцево-судинних захворювань.

Як використовувати томат сушений (різаний)?

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше


  • Позитивно впливає на чоловіче здоров'я,  стимулює активне вироблення організмом статевих гормонів.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Баклажани в сметані (Фальшиві гриби)


Інгредієнти:

  1. Баклажани — 300 г .

  2. Томат різаний — 2 ст.л.

  3. Цибуля середня — 1 шт.

  4. Сметана 20% (як варіант кокосові вершки або Соус “Сметанковий”) — 2 ст.л.

  5. Сіль морська — 1/3 ч.л.

  6. Свіжозмелений чорний перець - 1/2 ч.л.

  7. Чорний кмин — 1/2 ч.л.

  8. Кокосова олія для смаження - 2 + 3 ст.л.

Приготування:

  1. Цибулю подрібніть як бажаєте (півкільцями, чверть-кільцями або дрібно, як на суп).

  2. Баклажан вимийте, відріжте гичку, розріжте на три частини вздовж і подрібніть на тонкі (3-5 мм) шматочки.

  3. Викладіть баклажани в миску і посоліть. Перемішайте пластинки руками, щоб сіль розподілилася рівномірно. Залиште на 20-30 хв. Повинен виділитися сік, який треба злити. Соку може бути і зовсім мало, баклажани можуть лише злегка зволожитись. Це робиться не тільки для того, щоб позбавити овочі від гіркоти, а й щоб баклажани віддали воду - інакше при смаженні він буде не смажиться, а тушкуватись.

  4. На добре розігрітій сковорідці з олією (2 ст.л.) на середньому вогні підрум'яньте цибулю протягом 5 хв., потім вийміть її на блюдце.

  5. На чисту сковорідку налийте 3 ст.л. олії, гарненько розігрійте і викладіть злиті від соку баклажани, підрум'яньте їх 5-7 хв на середньому вогні. Час від часу баклажани слід перемішувати.

  6. Додайте до баклажанів раніше підсмажену цибулю, томати, перемішайте.

  7. Влийте сметану, ретельно перемішайте і протушкуйте декілька хвилин, поки сметана майже повністю не вбереться.

  8. Додайте перець та кмин (солити не треба, тому що баклажани вже солені). Зніміть з плити, викладіть в тарілку. Подавайте в теплому або холодному вигляді.
    Смачного!

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.