


Томат мелений (преміум)
Чим особливий ТОМАТ МЕЛЕНИЙ (преміум)?
- Томат мелений (преміум) – висушені та подрібнені помідори, які мають кисло-солодкий насичений смак та зберігають характерні властивості свіжих помідорів.
- Це хороший природній антидепресант, який регулює роботу нервової системи, містить “гормон щастя” і покращує настрій;
- Він містить калій, позитивно впливає на роботу серця, виводить з організму зайву вологу та знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань;
- Також томат - це потужний антиоксидант - допомагає зберегти зір і попереджає зміни в сітківці ока.
Як використовувати ТОМАТ МЕЛЕНИЙ (преміум)?
- Томат мелений преміум має універсальне кулінарне застосування: чудово смакуватиме в овочевих і грибних стравах, лечо, рагу, супах, борщах, соусах, підливах, стравах з рису і бобових, овочевих пирогах та запіканках;
- Він добре поєднується із базиліком, гвоздикою, зірою, чорним та духмяним перцем, паприкою, орегано, чебрецем, часником, петрушкою, коріандром;
- А ще томат прекрасно доповнить смак картоплі, баклажанів та макаронів.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту
Італійський томатний соус (сирий варіант)
Інгредієнти:
Томати чері — 300 г;
Зелень кропу, петрушки — разом 1 пучок;
Базилік зелений — 10 г;
Часник — 30 г;
Болгарський перець — 1 шт;
Мелена паприка — 2 ст.л.;
Томат мелений — 1 ст.л.;
Кумин (зіра) — ¼ ч.л.;
Чорний перець мелений — ½ ч.л.
Перець чілі — за смаком;
Сіль морська — 1 ч.л.
Приготування:
1. Свіжі овочі та зелень промийте та обсушіть серветкою. 2. Болгарський перець очистіть від насіння. Поріжте на шматочки.
3. Часник очистіть. Майте на увазі - 30 грам часнику - це одна велика головка. Якщо блендер Не супер-потужний, то зелень краще порізати. Завантажте в блендер всі інгредієнти і подрібніть в режимі «пульс» так, щоб в соусі залишилися невеликі шматочки овочів.
Оформлення: Італійський соус краще настояти протягом ночі, хоча спокуса з'їсти його моментально, незважаючи на гостроту, дуже велика, але саме в процесі настоювання соус отримає по-справжньому приголомшливий смак. Використовувати цей соус можна (і потрібно) як в живій, так і в традиційній кухні. Втім, сильно захоплюватися не варто - все-таки, він дійсно гострий.
Відгуки про товар (4)
Із цим товаром рекомендуємо

Зіра (кумин) мелена
100 г 100 г 40 грн