Томат мелений (преміум)
Томат мелений (преміум)Томат мелений (преміум)

Томат мелений (преміум)


59 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
Томат мелений / Китай.
на 100 г: білки – 14,1 г, жири - 12,9 г, вуглеводи - 19,1 г. Калорійність - 282 ккал.
12 місяців

Чим особливий томат мелений (преміум)?

  • Томат мелений (преміум) — висушені та дрібно подрібнені помідори. 
  • Томат мелений має кисло-солодкий насичений смак та зберігають характерні властивості свіжих помідорів.
  • Це хороший природній антидепресант, який регулює  роботу нервової системи, містить “гормон щастя” і покращує настрій.
  • Томат мелений має калій, позитивно впливає на роботу серця, виводить з організму зайву вологу та знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань.
  • Також томат — це потужний антиоксидант, тому допомагає зберегти зір і попереджає зміни в сітківці ока.

Як використовувати томат мелений (преміум)?

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту

Детальніше


  • Він позитивно впливає на чоловіче здоров'я,  стимулює активне вироблення організмом статевих гормонів.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Італійський томатний соус (сирий варіант)

Інгредієнти:

  1. Томати чері — 300 г;

  2. Зелень кропу, петрушки — разом 1 пучок;

  3. Базилік зелений — 10 г;

  4. Часник — 30 г;

  5. Болгарський перець — 1 шт;

  6. Мелена паприка — 2 ст.л.;

  7. Томат мелений — 1 ст.л.;

  8. Кумин (зіра) — ¼ ч.л.;

  9. Чорний перець мелений — ½ ч.л.

  10. Перець чілі — за смаком;

  11. Сіль морська — 1 ч.л.

Приготування:

1. Свіжі овочі та зелень промийте та обсушіть серветкою. 2. Болгарський перець очистіть від насіння. Поріжте на шматочки.

3. Часник очистіть. Майте на увазі - 30 грам часнику - це одна велика головка. Якщо блендер Не супер-потужний, то зелень краще порізати. Завантажте в блендер всі інгредієнти і подрібніть в режимі «пульс» так, щоб в соусі залишилися невеликі шматочки овочів.

Оформлення: Італійський соус краще настояти протягом ночі, хоча спокуса з'їсти його моментально, незважаючи на гостроту, дуже велика, але саме в процесі настоювання соус отримає по-справжньому приголомшливий смак. Використовувати цей соус можна (і потрібно) як в живій, так і в традиційній кухні. Втім, сильно захоплюватися не варто - все-таки, він дійсно гострий.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.