


Паприка солодка мелена
25 грн 100 г
100 г
Під замовлення (1 доба)
Паприка / Перу.
на 100 г : білки – 12 г, жири - 17,3 г, вуглеводи - 29,4 г. Калорійність - 318 кКал.
12 місяців
Чим особлива ПАПРИКА СОЛОДКА (мелена)?
- Паприка – порошкоподібна пряність яскраво-червоного кольору, виготовлена з сушеного солодкого перцю. Смак паприки солодкий, насичений, з ледь відчутною гірчинкою;
- Паприка - це потужний антиоксидант, який по вмісту вітаміну С перевершує цитрусові і чорну смородину;
- Ця спеція підвищує імунітет, активізує обмінні процеси в організмі, збуджує апетит і забезпечує повноцінне засвоєння їжі;
- У паприки є властивість забарвлювати їжу в червоний або помаранчевий колір.
Як використовувати ПАПРИКУ СОЛОДКУ (мелену)?
- Паприка - універсальна пряність. Додавайте її до різноманітних овочевих страв, супів, борщів, домашніх соусів, підлив, лечо;
- Відмінно смакує з томатами, капустою, сиром, грибами, картоплею, макаронами;
- Також вона добре поєднується з часником, коріандром, базиліком, лавровим листом, перцем чилі.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
Плов з булгуром та тофу
Інгредієнти:
1. Тофу — 400 г.;
2. Булгур — 200 г.;
3. Вода або овочевий бульйон — 500 мл.;
4. Цибулина червона — 2 шт.;
5. Морква — 150 г.;
6. Паприка — 1/2 ч.л.;
7. Куркума — 1/2 ч.л.;
8. Петрушка — 1/3 ч.л.;
9. Часник — 1 ч.л.;
10. Сіль — за смаком;
11. Олія кокосова — 30 мл.;
12. Чорнослив — 10 шт.
Приготування:
1. Тофу поріжте кубиками (можете попередньо замаринувати його на ніч в соєвому соусі).
2. На пательні розігрійте кокосову олію і смажте дрібно нарізані цибулю і тофу до золотистого кольору, на середньому вогні.
3. Моркву і попередньо замочений чорнослив дрібно наріжте, всипте до тофу та обсмажуйте ще 3 хв.
4. Додайте паприку, куркуму, часник та смажте ще 3 хв., збільшивши вогонь.
5. Крупу всипте останньою, відразу ж влийте туди бульйон і тушкуйте плов протягом 15 хв., далі посипте зеленню.
6. Дайте настоятися плову 20 хвилин.
Плов готовий. Смачного!
Найкраще готувати цю страву на обід.
Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
Із цим товаром рекомендуємо

Булгур дрібний
650 г 650 г 55 грн
Куркума (вищий гатунок)
100 г 100 г 30 грн