Паприка солодка мелена
Паприка солодка меленаПаприка солодка мелена

Паприка солодка мелена


25 грн 100 г
100 г Під замовлення (1 доба)
- +
Паприка / Перу.
на 100 г: білки – 12 г, жири - 17,3 г, вуглеводи - 29,4 г. Калорійність - 318 ккал.
12 місяців

Чим особлива паприка солодка (мелена)?

  • Паприка  це пряність яскраво-червоного кольору з сушеного солодкого перцю. 
  • Смак солодкий, насичений, з ледь відчутною гірчинкою.
  • У ній багато вітаміну Р, який робить судини більш еластичними і міцними. 
  • Потужний антиоксидант — за вмістом вітаміну С перевершує цитрусові і чорну смородину. Вітамін С покращує синтез колагену і укріплює імунітет.
  • Паприка містить алкалоїд капсаїцин, який стимулює вироблення гормону щастя ендорфіну і покращує настрій. Саме він робить паприку гострою :)

Як використовувати паприку солодку (мелену)?

  • Паприка — універсальна пряність. Це водночас і ароматна приправа, і природний барвник.
  • Додавайте до усіх овочевих страв, запіканок, супів, борщів, домашніх соусів, підлив.
  • Добре смакує з м'ясом, грибами, картоплею і макаронами. Надає їм пікантність і червоний відтінок.
  • Поєднується з часникомкоріандром, базиліком, лавровим листом, перцем чилі.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати вагітним і годуючим мамам.

Детальніше


  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.





Плов з булгуром та тофу

 

Інгредієнти:
1. Тофу — 400 г.;
2. Булгур — 200 г.;
3. Вода або овочевий бульйон — 500 мл.;
4. Цибулина червона — 2 шт.;
5. Морква — 150 г.;
6. Паприка — 1/2 ч.л.;
7. Куркума — 1/2 ч.л.;
8. Петрушка — 1/3 ч.л.;
9. Часник — 1 ч.л.;
10. Сіль — за смаком;
11. Олія кокосова — 30 мл.;
12. Чорнослив — 10 шт.


Приготування:


1. Тофу поріжте кубиками (можете попередньо замаринувати його на ніч в соєвому соусі).


2. На пательні розігрійте кокосову олію і смажте дрібно нарізані цибулю і тофу до золотистого кольору, на середньому вогні.


3. Моркву і попередньо замочений чорнослив дрібно наріжте, всипте до тофу та обсмажуйте ще 3 хв.


4. Додайте паприку, куркуму, часник та смажте ще 3 хв., збільшивши вогонь.


5. Крупу всипте останньою, відразу ж влийте туди бульйон і тушкуйте плов протягом 15 хв., далі посипте зеленню.


6. Дайте настоятися плову 20 хвилин.


Плов готовий. Смачного!

Найкраще готувати цю страву на обід.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.