Паприка червона різана (солодка)
Паприка червона різана (солодка)Паприка червона різана (солодка)

Паприка червона різана (солодка)


63 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
Паприка / Пакистан.
на 100 г: білки – 12 г, жири - 17,3 г, вуглеводи - 29,4 г. Калорійність - 318 ккал.
12 місяців

Чим особлива паприка червона різана (солодка)?

  • Паприка  яскраво-червона пряність з сушеного солодкого перцю. 
  • Смак солодкий, насичений, з ледь відчутною гірчинкою.
  • У ній багато вітаміну Р, який робить судини більш еластичними і міцними. 
  • Потужний антиоксидант — за вмістом вітаміну С перевершує цитрусові і чорну смородину. Вітамін С покращує синтез колагену і укріплює імунітет.
  • Паприка містить алкалоїд капсаїцин, який стимулює вироблення гормону щастя ендорфіну і покращує настрій. Саме він робить паприку гострою :)

Як використовувати паприку червону різану (солодку)?

  • Паприка — універсальна пряність. Це водночас і ароматна приправа, і природний барвник.
  • Додавайте до усіх овочевих страв, запіканок, супів, борщів, домашніх соусів, підлив.
  • Добре смакує з грибами, картоплею і макаронами. Надає їм пікантність і червоний відтінок.
  • Поєднується з часником, коріандром, базиліком, лавровим листом, перцем чилі.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше


  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Ікра з гарбуза

Інгредієнти:

1. Гарбуз — 1 кг;

2. Кислуваті яблука — 2 середніх;

3. Цибуля — 2 середніх;

4. Часник — 1 зубок;

5. Томатна паста — 1 ст. л.;

6. Олія кокосова — 2-3 ст.л.;

7. Сіль морська дрібна — за смаком;

8. Лавровий лист — 1 шт;

9. Мелений чорний перець — за смаком;

10. Коріандр — за смаком;

11. Паприка червона різана (солодка) — 2 ст.л.;


Приготування:

1. Очищений гарбуз натріть на крупній тертці, дрібно наріжте цибулю, подрібніть часник, яблука очистіть від шкірки і насіння і натріть на крупній тертці.

2. На рослинній олії обсмажте цибулю, потім додайте тертий гарбуз, лавровий лист і смажте без кришки на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи. Потім додайте терті яблука і смажте ще 5-10 хвилин. Додайте томат, часник, сіль і спеції, перемішайте і смажте ще 5 хвилин.

Подавати страву остиглою.

Ікру з гарбуза смачно їсти з гарніром та просто разом з хлібом, паляницею чи лавашем.

Смачного!

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.