Мускатний горіх мелений (преміум)
Мускатний горіх мелений (преміум)Мускатний горіх мелений (преміум)

Мускатний горіх мелений (преміум)


30 грн 50 г
50 г Є в наявності
- +
Мускатний горіх мелений / Індія.
на 100 г: білки – 18,66 г, жири - 45,91 г, вуглеводи - 9,57 г. Калорійність - 548 ккал.
12 місяців

Чим особливий мускатний горіх мелений (преміум)?

  • Мускатний горіх  це пряність з сильним ароматом та терпким, пекучим смаком. Сам мускатний горіх — серцевина плоду, як ядра абрикосової кісточки.
  • Містить вітаміни групи В, тому покращує розумову діяльність та підсилює концентрацію і пам'ять.
  • Джерело калію, міді і заліза, які підтримують роботу серцево-судинної системи. Вони знижують кров'яний тиск, розширюють судини і нормалізують ритм серця.
  • Мускатний горіх містить ефірні масла, які мають антибактеріальну дію і підтримують імунітет в період сезонних захворювань.
  • Має антиоксидантні властивості, які захищають клітини нашого організму від старіння та окислення.

Як використовувати мускатний горіх мелений (преміум)?

  • Додавайте мускатний горіх до солодких страв та напоїв. Ідеально підходить для ароматизації цукерок, шоколаду, варення, тіста та всіх кондитерських виробів.
  • Класно смакує з грибними стравими, макаронами, картоплею та гарбузом.
  • Додавайте мускатний горіх у страви перед завершенням теплової обробки, а в тісто при замішуванні.
  • Радимо вживати не більше 1-го горіха на день.
  • Зберігайте горіхи цілими і подрібнюйте безпосередньо перед використанням.
  • Якщо ви ще не куштували наш пряний шоколад з журавлиною, куди входить мускатний горіх  саме час спробувати ❤️
  • Добре поєднується із чорним та духмяним перцем, кропом, імбирем, базиліком, кардамоном, коріандром, майораном, корицею, гвоздикою, кмином, м’ятою.
  • При безсонні залийте 0,5 ч. л. меленого мускатного горіха склянкою теплого молока, додайте трішки меду і випийте перед сном. Такий напій також корисний для дітей з неспокійним сном, але дозу мускатного горіха зменшіть до 1/4 ч.л.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати дітям до семи років.

Детальніше


  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Моркв’яно-горіховий десерт

Інгредієнти:

  1. Морква — 3 шт;

  2. Волоський горіх — 80 г;

  3. Фініки — 120 г;

  4. Кокосова стружка — 30 г;

  5. Кориця — 1 ч.л.;

  6. Мускатний горіх — ¼ ч.л.;

  7. Рожева сіль — щіпка;

  8. Кеш’ю — 100г;

  9. Вода — 30-50 мл;

  10. Сироп агави — 1 ст.л.;

  11. Кокосова олія — 1 ст.л;

  12. Лимон — ½ шт;

Приготування:

1. Натріть моркву на терці, або подрібніть у блендері.

2. 1/3 моркви з'єднайте з волоськими горіхами, фініками, кокосовою стружкою, корицею, мускатним горіхом і сіллю. Все збийте у блендері та додайте залишок моркви. Отриману масу помістіть в форми.

3. Для крему з'єднайте половину води, з горіхами кеш’ю, сиропом агави, соком половини лимона, сіллю і кокосовою олією. Збийте до консистенції крему. Якщо буде потрібно додайте більше води.

4. Залийте крем на вже готове «тісто».

5. Поставте десерт на 2 години в морозилку.

6. Дістаньте з морозилки і приблизно через 15 хв можна подавати.

7. Прикрасьте зверху як вам подобається і готово.

Смачного!

Найкраще смакувати десертом у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.