Мускатний горіх мелений (преміум)
Мускатний горіх мелений (преміум)Мускатний горіх мелений (преміум)

Мускатний горіх мелений (преміум)


23 грн/ 50 г
50 г Закінчується

- +
Мускатний горіх мелений / Індія.
на 100 г : білки – 18,66 г, жири - 45,91 г, вуглеводи - 9,57 г. Калорійність - 548 Ккал.
12 місяців

Чим особливий МУСКАТНІЙ ГОРІХ МЕЛЕНИЙ (преміум)?

  • Мускатний горіх – це пряність із сильним ароматом та терпким, пекучим смаком;
  • Він сприяє покращенню розумової діяльності, підсилює концентрацію та пам'ять;
  • Також мускатний горіх допоможе вберегти організм в період епідемій грипу та захищатиме клітини організму від вірусів.

Як використовувати МУСКАТНІЙ ГОРІХ МЕЛЕНИЙ (преміум)?

  • Додавайте мускатний горіх до всіх можливих солодких страв та напоїв. Він ідеально підходить для ароматизації цукерок, шоколаду, варення, тіста, а також для кондитерських виробів та кремів;
  • Ця пряність чудово доповнює страви з грибів, макаронів, картоплі та гарбуза;
  • Додавайте мускатний горіх у страви перед завершенням теплової обробки, а в тісто при замішуванні;
  • При безсонні залийте 0.5 ч. л. меленого мускатного горіха склянкою теплого молока, додайте меду і випийте перед сном. Корисним такий напій буде для дітей з надмірним нервовим збудженням і неспокійним сном, проте дозу мускатного горіха рекомендовано зменшити до 1/4ч.л.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не вживайте мускатний горіх у надмірних кількостях, оскільки це може призвести  до харчового отруєння, пришвидшеного серцебиття, спазмів, дезорієнтації та галюцинацій.

Детальніше

  • Мускатний горіх добре поєднується із чорним та духмяним перцем, кропом, імбиром, базиліком, кардамоном, коріандром, майораном, корицею, гвоздикою, кмином, м’ятою;
  • Мускатний горіх –  дієвий засіб при діареї та розладах шлунку, ефективно усуває больові спазми та гази, а також сприяє повноцінному всмоктуванню корисних речовин у тонкому кишківнику;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Моркв’яно-горіховий десерт

Інгредієнти:

  1. Морква — 3 шт;

  2. Волоський горіх — 80 г;

  3. Фініки — 120 г;

  4. Кокосова стружка — 30 г;

  5. Кориця — 1 ч.л.;

  6. Мускатний горіх — ¼ ч.л.;

  7. Рожева сіль — щіпка;

  8. Кеш’ю — 100г;

  9. Вода — 30-50 мл;

  10. Сироп агави — 1 ст.л.;

  11. Кокосова олія — 1 ст.л;

  12. Лимон — ½ шт;

Приготування:

1. Натріть моркву на терці, або подрібніть у блендері.

2. 1/3 моркви з'єднайте з волоськими горіхами, фініками, кокосовою стружкою, корицею, мускатним горіхом і сіллю. Все збийте у блендері та додайте залишок моркви. Отриману масу помістіть в форми.

3. Для крему з'єднайте половину води, з горіхами кеш’ю, сиропом агави, соком половини лимона, сіллю і кокосовою олією. Збийте до консистенції крему. Якщо буде потрібно додайте більше води.

4. Залийте крем на вже готове «тісто».

5. Поставте десерт на 2 години в морозилку.

6. Дістаньте з морозилки і приблизно через 15 хв можна подавати.

7. Прикрасьте зверху як вам подобається і готово.

Смачного!

Найкраще смакувати десертом у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.