Куркума преміум свіжозмелена
Куркума преміум свіжозмеленаКуркума преміум свіжозмелена

Куркума преміум свіжозмелена


60 грн 50 г
50 г Під замовлення (1 доба)
- +
Куркума (raw dried turmeric) / Індія.
на 100 г : білки – 10,72 г, жири - 11,63 г, вуглеводи - 53,09 г. Калорійність - 305,51 Ккал.
12 місяців

Чим особлива КУРКУМА преміум свіжозмелена?

  • Куркума –  це яскраво-жовта пряність з легким ароматом і слабо-пекучим смаком. Має властивість продовжувати термін придатності страв та забарвлювати їх у жовтий колір.
  • Має більш насичений колір, ніж куркума вищого ґатунку.
  • Ця спеція поєднується абсолютно з усіма пряностями, особливо із чорним перцем, який призупиняє швидке виведення її з організму.
  • Куркума - це сильний антиоксидантом, захищає наші клітини від пошкоджень, відновлює і зміцнює печінку, знижує рівень холестерину;
  • Також вона нормалізує обмін речовин, допомагає підтримувати нормальну флору кишечника, усуває метеоризм, діарею і є профілактичним засобом від проблем ожиріння та діабету.

Як використовувати КУРКУМУ преміум?

  • Куркума – універсальна пряність, тому додавайте її до усіх страв. Чудово смакує із рисом, бобовими, молочними продуктами, овочевими рагу та салатами;
  • Особливо добре поєднувати із жирами, які збільшують засвоєння куркуми у 7- 8 разів!
  • Випічці куркума подарує золотистий відтінок, а також покращить властивості тіста;
  • До Великодня у ній можна пофарбувати писанки;
  • Ця пряність допоможе зняти біль та запалення в горлі і продезенфікувати слизову оболонку, а також зможе усунути запальні захворювання ясен і їх кровоточивість. Найкраще використовувати розчин з 0.5 ч.л. куркуми та 0.5 ч.л. солі на склянку теплої води для полоскання уражених ділянок.
  • Добова норма - близько 1/4 ч.л на день

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не зловживайте куркумою при камінні в жовчному міхурі і при закупоренні жовчовивідних шляхів, бо викликає скорочення жовчного міхура і може спровокувати болі;
  • Не перевищувати добову норму вживання, особливо людям схильним до сечокам'яної хвороби


Детальніше

  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.