Куркума (преміум)
Куркума (преміум)Куркума (преміум)

Куркума (преміум)


23 грн/ 100 г
100 г Закінчується

- +
Куркума / Індія.
на 100 г : білки – 10,72 г, жири - 11,63 г, вуглеводи - 53,09 г. Калорійність - 305,51 Ккал.
12 місяців

Чим особлива КУРКУМА (преміум)?

  • Куркума –  це яскраво-жовта пряність з легким ароматом і слабо-пекучим смаком. Має властивість продовжувати термін придатності страв та забарвлювати їх у жовтий колір;
  • Ця спеція поєднується абсолютно з усіма пряностями;
  • Куркума відновлює і зміцнює печінку, а також знижує рівень холестерину;
  • Також вона нормалізує обмін речовин, допомагає підтримувати нормальну флору кишечника, усуває метеоризм, діарею і є профілактичним засобом від проблем ожиріння та діабету.

Як використовувати КУРКУМУ (преміум)?

  • Куркума – універсальна пряність, тому додавайте її до усіх страв. Особливо добре поєднується куркума з рисом, бобовими, молочними продуктами, овочевими рагу та салатами;
  • Випічці куркума подарує золотистий відтінок, а також покращить властивості тіста;
  • Ця пряність допоможе зняти біль та запалення в горлі і продезенфікувати слизову оболонку, а також зможе усунути запальні захворювання ясен і їх кровоточивість. Найкраще використовувати розчин з 0.5 ч.л. куркуми та 0.5 ч.л. солі на склянку теплої води для полоскання уражених ділянок.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не зловживайте куркумою при камінні в жовчному міхурі і при закупоренні жовчовивідних шляхів.


Детальніше

  • Куркума - це потужний антисептик, вона ефективно зупиняє кровотечі та загоює рани. При порізах, опіках, екземах, виразках, шкірних захворюваннях, запаленнях в суглобах, ранах використовуйте куркуму ззовні у вигляді пасти чи присипки;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.







Овочеві деруни

Інгредієнти:

  1. Морква — 1 шт;

  2. Цибулина — 1 шт;

  3. Гарбуз — 200 г;

  4. Броколі — ½ шт;

  5. Часник подрібнений — 1 зубчик;

  6. Проростки машу, нуту чи сочевиці — 4 ст.л.;

  7. Борошно пшеничне цільнозернове — 2 ст.л.;

  8. Сіль рожева та перець— за смаком;

  9. Паприка мелена — 1 ч.л.;

  10. Куркума — 1 ч.л.

  11. Кокосова олія для смаження — 2 ст.л.

Приготування:

1. Овочі помийте та очистіть. Покладіть їх у блендер і збийте до однорідної маси. Додайте спеції і борошно.

2. Пробуємо масу обсмажуючи. Якщо деруни не тримають форми, тоді додайте більше борошна. Коригуйте за смаком. Швиденько обсмажуємо з двох сторін. Можна подавати з класичним густим йогуртом, овочами, шпинатом, авокадо. Смачного!

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.