


Кориця (касія) мелена (вищий ґатунок)
Чим особлива КОРИЦЯ (КАСІЯ) МЕЛЕНА (вищого ґатунку)?
- Касія - це продукт, що одержують з кори китайського коричника, який не зустрічається в дикій природі;
- Ця пряність має терпкі властивості і залишає відчуття легкого печіння на язиці. За ці характеристики її включили до складу відомої на весь світ китайської суміші «п’яти ароматів»;
- Касія сприяє м'якому очищенню організму, стимулює травлення, активізує обмінні процеси, прискорює виведення з тканин зайвої рідини, допомагає людям з набряками, запорами хронічного типу, зниженим виділенням сечі, покращує крововідтік.
Як використовувати КОРИЦЮ (КАСІЮ) МЕЛЕНУ (вищого ґатунку)?
- Касія часто додається у випічку та десерти;
- Прекрасно поєднується з іншими приправами: кардамоном, фенхелем, бергамотом;
- Чай з додаванням великої кількості китайської кориці бадьорить, якщо ж спецію використовувати в мінімальному обсязі, то напій заспокоїть;
- Виходячи з добової граничної дози кумарину для людини (0,1 мг на кожний кілограм тіла), дорослому рекомендують вживати не більше 1/2 ч.л. касії в день, а дитині - в кілька разів менше. Також слід уникати регулярного щоденного вживання касії.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
- Не рекомендовано вживати касію при проблемах з печінкою та підшлунковою залозою, а також вагітним жінкам.
Гарбузовий торт

Інгредієнти:
Для коржа:
Насіння гарбуза — 150 г;
Фініки — 150 г;
Кокосовий шрот — 20-30 г;
Для крему:
Гарбузове пюре — 400 г;
Кокосове молоко — 250 г;
Нутове борошно — 100 г;
Сироп агави — за смаком;
Кориця — 2 ч.л.
Приготування:
1. Змішати гарбузове насіння і фініки для коржа в блендері до однорідної маси.
2. Загустити до потрібної консистенції кокосовим шротом. Викладіть корж у форму і пропечіть його при 180℃ до золотої скоринки або залиште корж сирим.
3. У гарбузове пюре додайте кокосове молоко, і збийте у блендері до однорідності.
4. Додайте нутове борошно, сироп агави чи інший підсолоджувач і корицю. Розмішайте все.
5. Помістіть у кастрюлю з товстим дном і варіть на невеликому вогні до загущення маси.
6. Вилийте в підготовлений корж, а зверху посипте ще корицею.
7. Поставте в холодильник на 2-3 години.
Насіння гарбуза — 150 г;
Фініки — 150 г;
Кокосовий шрот — 20-30 г;
Гарбузове пюре — 400 г;
Кокосове молоко — 250 г;
Нутове борошно — 100 г;
Сироп агави — за смаком;
Кориця — 2 ч.л.
Можна їсти коли охолоне!
Смачного!
Найкраще вживати в першій половині дня.
Печені яблука з корицею
Інгредієнти:
1. Великі яблука (найкраще сорту «Антонівка») — 2 шт;
2. Тростинний нерафінований цукор , родзинки, грецькі горіхи — за смаком;
3. Розмелена кориця — 1 ч.л.
Приготування:
1. З вимитих яблук видаліть серцевину.
2. Змішайте в однакових пропорціях цукор, родзинки і подрібнені волоські горіхи та додайте корицю.
3. Заповніть яблука цією начинкою.
4. Поставте на змащене олією деко. Випікайте в духовці при t 160-1800 С протягом 40-60 хв (поки яблуко не трісне і начинка не почне витікати).
5. Подавайте гарячим або охолодженим.
Смачного!
Смакуйте стравою у будь-який час протягом дня.
Смакуйте стравою у будь-який час протягом дня.
Відгуки про товар (7)
Із цим товаром рекомендуємо

Кориця палички (касія)
50 г 50 г 35 грн