Кориця (касія) мелена (вищий ґатунок)
Кориця (касія) мелена (вищий ґатунок)Кориця (касія) мелена (вищий ґатунок)

Кориця (касія) мелена (вищий ґатунок)


7 відгуків
100 г
68 100 г
Під замовлення (1 доба)

Чим особлива кориця (касія) мелена (вищого ґатунку)?

  • Касія — це порошок з кори китайського коричника, який не зустрічається в дикій природі.
  • Має терпкий смак і залишає відчуття легкого печіння на язиці. 
  • Касія є природним антисептиком. Містить олії, які знезаражують і зменшують больові відчуття.
  • В ній багато дубильних речовин і цинку. Вони допомагають виробляти антитіла до більшості сезонних захворювань.
  • Головним недоліком касії є кумарин в складі. При надмірному вживанні може спричинити запаморочення і головні болі.

Чим касія відрізняється від кориці цейлонської?

  • Має менш насичений смак і темніший колір.
  • Більш різка за запахом, смаком та ароматом.
  • Містить більше кумарину.

Як використовувати корицю (касію) мелену (вищого ґатунку)?

  • Використовуйте у випічці, десертах, запіканках, щоб надати пряний аромат.
  • Підкидаємо ідею класного перекусу. Посипте яблука або інші фрукти горішками та корицею. Смакота ❤️
  • Додавайте у напої: чай, каву чи коктейлі. Якщо додати багато спеції — напій збадьорить, а якщо трішки  заспокоїть.
  • Один з найкращих засобі при простуді — мед і кориця. Змішайте 1/4 л.кориці + 1 ст.л. меду і приймайте 3рази на день.
  • Кориця добре поєднується з іншими приправами: кардамоном, фенхелем, бергамотом.
  • Відповідно до добової дози кумарину для людини (0,1 мг на кілограм тіла), дорослим рекомендуємо вживати не більше 1/2 ч.л. кориці в день, а дітям — 1/4 ч.л два рази в тиждень. 

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати при проблемах з печінкою та підшлунковою залозою.
  • Радимо проконсультуватись з лікарем щодо вживання під час вагітності.

Кориця (касія) / Індія.
на 100 г: білки — 4 г, жири — 3 г, вуглеводи — 80 г. Калорійність – 261 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців

Гарбузовий торт

Інгредієнти:

Для коржа:

  1. Насіння гарбуза — 150 г;

  2. Фініки — 150 г;

  3. Кокосовий шрот — 20-30 г;

Для крему:

  1. Гарбузове пюре — 400 г;

  2. Кокосове молоко — 250 г;

  3. Нутове борошно — 100 г;

  4. Сироп агави — за смаком;

  5. Кориця — 2 ч.л.

Приготування:

1. Змішати гарбузове насіння і фініки для коржа в блендері до однорідної маси.

2. Загустити до потрібної консистенції кокосовим шротом. Викладіть корж у форму і  пропечіть його при 180℃ до золотої скоринки або залиште корж сирим.

3. У гарбузове пюре додайте кокосове молоко, і збийте у блендері до однорідності.

4. Додайте нутове борошно, сироп агави чи інший підсолоджувач і корицю. Розмішайте все.

5. Помістіть у кастрюлю з товстим дном і варіть на невеликому вогні до загущення маси.  

6. Вилийте в підготовлений корж, а зверху посипте ще корицею.

7. Поставте в холодильник на 2-3 години.


Можна їсти коли охолоне!
Смачного!
Найкраще вживати в першій половині дня.


Печені яблука з корицею

Результат пошуку зображень за запитом


Інгредієнти:

1. Великі яблука (найкраще сорту «Антонівка») — 2 шт;

2. Тростинний нерафінований цукор , родзинки,  грецькі горіхи — за смаком;

3. Розмелена кориця — 1 ч.л.

Приготування:

1. З вимитих яблук видаліть серцевину.

2. Змішайте в однакових пропорціях цукор, родзинки і подрібнені волоські горіхи та додайте корицю.

3. Заповніть яблука цією начинкою.

4. Поставте на змащене олією деко. Випікайте в духовці  при t 160-1800 С протягом 40-60 хв (поки яблуко не трісне і начинка не почне витікати).

5. Подавайте гарячим або охолодженим.


Смачного!
Смакуйте стравою у будь-який час протягом дня.


Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення