Кориця (касія) мелена (преміум)
Кориця (касія) мелена (преміум)Кориця (касія) мелена (преміум)

Кориця (касія) мелена (преміум)


44 грн 100 г
100 г Під замовлення (1 доба)
- +
Кориця (касія) / Індонезія.
на 100 г: білки - 3,9, жири - 3,2, вуглеводи - 79,8. Калорійність - 261 Ккал.
12 місяців

Чим особлива кориця (касія) мелена (преміум)?

  • Касія — це порошок з кори китайського коричника, який не зустрічається в дикій природі.
  • Має терпкий смак і залишає відчуття легкого печіння на язиці. 
  • Касія є природним антисептиком. Містить олії, які знезаражують і зменшують больові відчуття.
  • В ній багато дубильних речовин і цинку. Вони допомагають виробляти антитіла до більшості сезонних захворювань.
  • Головним недоліком касії є кумарин в складі. При надмірному вживанні може спричинити запаморочення і головні болі.

Чим касія відрізняється від кориці цейлонської?

    • Має менш насичений смак і темніший колір.
    • Більш різка за запахом, смаком та ароматом.
    • Містить більше кумарину.

    Як використовувати корицю (касію) мелену (преміум)?

    • Використовуйте у випічці, десертах, запіканках, щоб надати пряний аромат.
    • Підкидаємо ідею класного перекусу. Посипте яблука або інші фрукти горішками та корицею. Смакота ❤️
    • Додавайте у напої: чай, каву чи коктейлі. Якщо додати багато спеції — напій збадьорить, а якщо трішки  заспокоїть.
    • Один з найкращих засобі при простуді — мед і кориця. Змішайте 1/4 л.кориці + 1 ст.л. меду і приймайте 3рази на день.
    • Кориця добре поєднується з іншими приправами: кардамоном, фенхелем, бергамотом.
    • Відповідно до добової дози кумарину для людини (0,1 мг на кілограм тіла), дорослим рекомендуємо вживати не більше 1/2 ч.л. кориці в день, а дітям — 1/4 ч.л два рази в тиждень. 

    Чого не варто?

    • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
    • Вживати при проблемах з печінкою та підшлунковою залозою.
    • Радимо проконсультуватись з лікарем щодо вживання під час вагітності.

    Детальніше


    • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

    Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.





    Шоколадний кекс

    Інгредієнти:

    1. Борошно пшеничне цільнозернове — 200г;

    2. Молоко рослинне 200 мл;

    3. Какао 3 ч.л.;

    4. Фініки 160 г;

    5. Олія кокосова 40 мл;

    6. Сода харчова — 1 ч.л.;

    7. Кориця 1 ч.л.;

    Приготування:

    1. Попередньо замочіть фініки у теплій воді протягом 15 хв. Видаліть кісточки та збийте блендером до утворення однорідної маси. Можна додати трішки рослинного молока, якщо блендер не справлятиметься з фініками.

    2. Просійте борошно, соду, какао і корицю. В окремій ємності змішайте молоко, олію та фініки.

    3. Змішайте всі інгредієнти, щоб вони рівномірно розподілилися.

    4. Форми для випікання з внутрішньої сторони змажте олією або покладіть паперові одноразові стаканчики.

    5. Тепер суху суміш і тісто з`єднайте разом, перемішайте ретельно і помістіть його в форми для випікання.

    6. Розігрійте духовку до 180℃ і випікайте 15 хвилин.


    Смачного!
    Найкраще смакувати у першій половині дня.


    Домашнє бананово-шоколадне морозиво


    Інгредієнти:

    1. Банани — 250 г (2-3 шт.).;

    2. Кокосове молоко — 100 мл.;

    3. Шоколад органічний — 50 г.;

    4. Авокадо (за бажанням) — ½ шт.;

    5. Кориця — ½ ч.л.;

    6. Паличка ванілі (або 1 ч.л. ванільного цукру) — ¼ шт.;

    7. Родзинки — жменя;

    8. Кокосова стружка — 1 ч.л.

    Приготування:
    1. Почистіть банани, поріжте їх та заморозьте протягом 1-2 годин.

    2. Далі з'єднайте заморожені банани, авокадо та молоко і збийте блендером до однорідності на найнижчій швидкості. Додайте корицю і знову збийте протягом 1 хв.

    3. Розділіть паличку ванілі, вийміть ножем зернята.

    4. Шоколад поламайте, розтопіть на водяній бані.

    5. Додайте зернята ванілі до бананової маси, обережно перемішайте, згодом додайте розтоплений шоколад.

    6. Морозиво розлийте у формочки, та поставте до морозильної камери на 1-2 години.

    При подачі можете посипати родзинками або кокосовою стружкою.
    Смачного!


    Найкраще смакувати у першій половині дня.

    Написати відгук
    Відгуки про товар (9)
    Написати відгук


    Написати відгук
    Дякуємо за ваш відгук!
    Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


    Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.