Кориця (касія) мелена (преміум)
Кориця (касія) мелена (преміум)Кориця (касія) мелена (преміум)

Кориця (касія) мелена (преміум)


39 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
Кориця (касія) / Індонезія.
на 100 г: білки - 3,9, жири - 3,2, вуглеводи - 79,8. Калорійність - 261 Ккал.
12 місяців

Чим особлива КОРИЦЯ (КАСІЯ) МЕЛЕНА (преміум)?

  • Касія - це продукт, що одержують з кори китайського коричника, який не зустрічається в дикій природі;
  • Ця пряність має терпкі властивості і залишає відчуття легкого печіння на язиці. За ці характеристики її включили до складу відомої на весь світ китайської суміші «п’яти ароматів»;
  • Касія сприяє м'якому очищенню організму, стимулює травлення, активізує обмінні процеси, прискорює виведення з тканин зайвої рідини, допомагає людям з набряками, запорами хронічного типу, зниженим виділенням сечі, покращує крововідтік.

Як використовувати КОРИЦЮ (КАСІЮ) МЕЛЕНУ (преміум)?

  • Касія часто додається у випічку та десерти;
  • Прекрасно поєднується з іншими приправами: кардамоном, фенхелем, бергамотом;
  • Чай з додаванням великої кількості китайської кориці бадьорить, якщо ж спецію використовувати в мінімальному обсязі, то напій заспокоїть;
  • Виходячи з добової граничної дози кумарину для людини (0,1 мг на кожний кілограм тіла), дорослому рекомендують вживати не більше 1/2 ч.л. касії в день, а дитині - в кілька разів менше. Також слід уникати регулярного щоденного вживання касії.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не рекомендовано вживати касію при проблемах з печінкою та підшлунковою залозою, а також вагітним жінкам.

Детальніше

  • Головним недоліком касії є кумарин в її складі. Через нього при вживанні касії на регулярній основі часто з`являються запаморочення і головні болі;
  • Касія має значно вищий вміст кумарину, аніж кориця.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.





Шоколадний кекс

Інгредієнти:

  1. Борошно пшеничне цільнозернове — 200г;

  2. Молоко рослинне 200 мл;

  3. Какао 3 ч.л.;

  4. Фініки 160 г;

  5. Олія кокосова 40 мл;

  6. Сода харчова — 1 ч.л.;

  7. Кориця 1 ч.л.;

Приготування:

1. Попередньо замочіть фініки у теплій воді протягом 15 хв. Видаліть кісточки та збийте блендером до утворення однорідної маси. Можна додати трішки рослинного молока, якщо блендер не справлятиметься з фініками.

2. Просійте борошно, соду, какао і корицю. В окремій ємності змішайте молоко, олію та фініки.

3. Змішайте всі інгредієнти, щоб вони рівномірно розподілилися.

4. Форми для випікання з внутрішньої сторони змажте олією або покладіть паперові одноразові стаканчики.

5. Тепер суху суміш і тісто з`єднайте разом, перемішайте ретельно і помістіть його в форми для випікання.

6. Розігрійте духовку до 180℃ і випікайте 15 хвилин.


Смачного!
Найкраще смакувати у першій половині дня.


Домашнє бананово-шоколадне морозиво


Інгредієнти:

  1. Банани — 250 г (2-3 шт.).;

  2. Кокосове молоко — 100 мл.;

  3. Шоколад органічний — 50 г.;

  4. Авокадо (за бажанням) — ½ шт.;

  5. Кориця — ½ ч.л.;

  6. Паличка ванілі (або 1 ч.л. ванільного цукру) — ¼ шт.;

  7. Родзинки — жменя;

  8. Кокосова стружка — 1 ч.л.

Приготування:
1. Почистіть банани, поріжте їх та заморозьте протягом 1-2 годин.

2. Далі з'єднайте заморожені банани, авокадо та молоко і збийте блендером до однорідності на найнижчій швидкості. Додайте корицю і знову збийте протягом 1 хв.

3. Розділіть паличку ванілі, вийміть ножем зернята.

4. Шоколад поламайте, розтопіть на водяній бані.

5. Додайте зернята ванілі до бананової маси, обережно перемішайте, згодом додайте розтоплений шоколад.

6. Морозиво розлийте у формочки, та поставте до морозильної камери на 1-2 години.

При подачі можете посипати родзинками або кокосовою стружкою.
Смачного!


Найкраще смакувати у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.