


Кориця цейлонська мелена
55 грн 30 г
30 г
Закінчується
Кориця / Шрі-Ланка. (урожай 2019 р.)
на 100 г: білків - 3,9, жирів - 3,2, вуглеводів - 79,8. Калорійність - 261 ккал.
12 місяців
Чим особлива КОРИЦЯ ЦЕЙЛОНСЬКА свіжозмелена?
- Кориця - одна з найстаріших прянощів на Землі, є внутрішнім шаром кори тропічного вічнозеленого дерева із сімейства Лаврових;
- Є природним антиоксидантом;
- Знижує вміст глюкози в крові;
- Перешкоджає утворенню тромбів і покращує кровообіг;
- Кориця розширює судини, активізує роботу головного мозку;
- Цейлонська - найбільш дорогий сорт. На смак солодкувата і трішки пекуча, вирощується на Шрі-Ланці. Також відома, як «справжня» або «благородна» кориця, кінамон.
Від касії цейлонська кориця відрізняється:
- Кориця має більш насичений смак.
- Світліша кольором.
- Має нижчий рівень кумарину.
- Не така різка на запах, смак, аромат.
- Має більш лікувальні властивості.
Як використовувати КОРИЦЮ ЦЕЙЛОНСЬКУ свіжозмелену?
- Мабуть, неможливо уявити кухню без кориці.
- Корицю додають у випічку та десерти;
- Яблука, або інші фрукти, з горішками, присипані корицею - один з найкращих перекусів.
- Добре поєднується з іншими приправами: кардамоном, фенхелем,бергамотом;
- Чай з додаванням великої кількості кориці бадьорить, якщо ж спецію використовувати в мінімальному обсязі, то напій заспокоїть;
- Виходячи з добової граничної дози кумарину для людини (0,1 мг на кожний кілограм тіла), дорослому рекомендують вживати не більше 1/2 ч. л. кориці в день, а дитині - 1/4 ч.л два рази в тиждень.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
- Не рекомендовано вживати корицю при проблемах з печінкою та підшлунковою залозою.
Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.