


Кориця цейлонська мелена
11 відгуків
55 грн 30 г
30 г
Під замовлення (1 доба)
Кориця / Шрі-Ланка. (урожай 2022 р.)
на 100 г: білків - 3,9, жирів - 3,2, вуглеводів - 79,8. Калорійність - 261 ккал.
12 місяців
Чим особлива кориця цейлонська мелена?
- Кориця — це внутрішній шар кори тропічного вічнозеленого дерева.
- Цейлонська — найдорожчий сорт, який ми привозимо з Шрі-Ланки. На смак солодкувата і трішки пекуча.
- Потужний антиоксидант, тому нейтралізує негативну дію вільних радикалів та допомагає нам зберігати молодість і красу.
- Кориця є природним антисептиком. Містить олії, які знезаражують і зменшують больові відчуття.
- В ній багато дубильних речовин і цинку. Вони допомагають виробляти антитіла до більшості сезонних захворювань.
- Містить речовину альдегід, яка прискорює обмін речовин і знижує рівень глюкози в крові.
Чим цейлонська кориця відрізняється від касії?
- Має насиченіший солодкавий смак і світліший колір.
- Більш ніжна, не така різка за запахом, смаком та ароматом.
- Містить менше кумарину.
- Має більше корисних властивостей для організму.
Як використовувати корицю цейлонську мелену?
- Використовуйте у випічці, десертах, запіканках, щоб надати пряний аромат.
- Підкидаємо ідею класного перекусу. Посипте яблука або інші фрукти горішками та корицею. Смакота ❤️
- Додавайте у напої: чай, каву чи коктейлі. Якщо додати багато спеції — напій збадьорить, а якщо трішки — заспокоїть.
- Один з найкращих засобі при простуді — мед і кориця. Змішайте 1/4 л.кориці + 1 ст.л. меду і приймайте 3рази на день.
- Кориця добре поєднується з іншими приправами: кардамоном, фенхелем, бергамотом.
- Відповідно до добової дози кумарину для людини (0,1 мг на кілограм тіла), дорослим рекомендуємо вживати не більше 1/2 ч.л. кориці в день, а дітям — 1/4 ч.л два рази в тиждень.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати при проблемах з печінкою та підшлунковою залозою.
Пряний чай з ванільним екстрактом

Інгредієнти:
Гвоздика — дрібка;
Палички кориці — 2 шт;
Чай (за смаком) — 12 г.;
Сік апельсиновий — 35 мл.;
Лимон — 1/5 шт.;
Імбир — дрібка;
Кокосовий цукор чи інший підсолоджувач — за смаком;
Ванільний екстракт — за смаком;
Вода — 500 мл .
Змішайте гвоздику, корицю і трошки імбиру.
Залийте водою і закип'ятіть.
Цим окропом заливаємо чай і через 5 хвилин додайте цукор, соки лимона і апельсина та ванільний екстракт.
Чай готовий!
Гвоздика — дрібка;
Палички кориці — 2 шт;
Чай (за смаком) — 12 г.;
Сік апельсиновий — 35 мл.;
Лимон — 1/5 шт.;
Імбир — дрібка;
Кокосовий цукор чи інший підсолоджувач — за смаком;
Ванільний екстракт — за смаком;
Вода — 500 мл .
Написати відгук
Відгуки про товар (11)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.