


Кардамон зелений (преміум)
111 грн 30 г
30 г
Під замовлення (1 доба)
Кардамон зелений / Індія.
на 100 г: білки - 10,8, жири - 6,7, вуглеводи - 40,5. Калорійність - 311 Ккал.
12 місяців
Чим особливий КАРДАМОН ЗЕЛЕНИЙ (преміум)?
- Плоди кардамону – це зелені капсули з чорним насінням всередині, які мають насичений, пекучий, солодкавий смак і свіжий аромат з цитрусовими нотками;
- Кардамон підсилює обмін речовин, допомагає спалювати жири і є незамінним для бажаючих схуднути;
- Він сприяє активності, додає сил, стимулює роботу серця, зміцнює нервову систему і є чудовим антидепрессантом;
- Гарний смаковий альянс кардамон складе з імбирем, гвоздикою, корицею і мускатним горіхом.
Як використовувати КАРДАМОН ЗЕЛЕНИЙ (преміум)?
- Кардамон – сильна, концентрована пряність, тому використовувати його слід у невеликих дозах. Додавайте його на початку приготування страви, так як аромат "розкривається" повільно;
- Кардамон підходить практично до всіх страв, особливо до десертів, випічки, овочевих рагу, рису та картоплі, супів з бобових, соусів, каш, молока, а також для ароматизації напоїв;
- Додавайте кардамон до кави. Він зменшить токсичність кофеїну та облагородить смак напою;
- Розжовуйте насіння кардамону протягом кількох хвилин, щоб освіжити подих, прояснити розум і позбавитись від сонливості.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
- Вагітним і годуючим матерям, а також при виразці шлунку, не варто перевищувати дозування 1/4 ч.л. меленого насіння на добу.
Смузі з соєвого молока
Інгредієнти:
Соєве молоко класичне — 800 мл;
Банан — 2 шт;
Фініки — 200 г;
Кориця, чорний мелений перець, кардамон, сухий імбир — за смаком.
Приготування:
1. Помийте та почистіть від кісточок фініки, залийте окропом на 5 хвилин і злийте воду. Розлущіть коробочки кардамону та дістаньте насінини.
2. В соєве молоко додайте банани, фініки, спеції та все збийте. Можна додати пару кубиків льоду.
Такий смузі дуже поживний і легкий, а за рахунок спецій грає роль корисного детоксу, який так нам потрібен!
Смачного!
Найкраще смакувати в обідній час.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.