Кардамон зелений (преміум)
4 відгуки
30 г
Під замовлення (1 доба)
Чим особливий кардамон зелений (преміум)?
- Кардамон — це зелені капсули з чорним насінням всередині.
- Має насичений, пекучий, солодкавий смак і свіжий аромат з цитрусовими нотками.
- Кардамон містить метанольний екстракт. Це компонент, який усуває розлади травного тракту, такі як здуття та спазми кишечника.
- В зернятках кардамону є багато ефірних олій, які мають заспокійливу дію.
- Має антисептичні та протимікробні властивості, тому зменшує ріст бактерії і грибків.
- Кардамон — сильний антиоксидант, який підтримує міцний імунітет і виводить "поганий" холестерину.
Як використовувати кардамон зелений (преміум)?
- Підходить практично до всіх страв, особливо до десертів, випічки, овочевих рагу, соусів, маринадів та каш.
- Використовуйте для ароматизації напоїв: кави, щоб зменшити вплив кофеїну на організм та чаю.
- Кардамон — сильна, концентрована пряність, тому додавайте його в невеликих дозах і на початку приготування страви.
- Порада від СМАКУ ❤️
Цілі капсули кардамону дають тонкий, легкий аромат. А от для яскравого, інтенсивного смаку і запаху використовуйте лише свіжозмелені зернята.
- Можна розжовувати насіння кардамону протягом кількох хвилин, щоб освіжити подих, прояснити розум і позбавитись від сонливості.
- Добре поєднується з імбиром, гвоздикою, корицею і мускатним горіхом.
Цілі капсули кардамону дають тонкий, легкий аромат. А от для яскравого, інтенсивного смаку і запаху використовуйте лише свіжозмелені зернята.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати вагітним і годуючим мамам і при виразці шлунку.
- Не варто перевищувати дозування 1/4 ч.л. меленого насіння на добу.
Кардамон зелений / Індія.
на 100 г: білки — 11 г, жири — 7 г, вуглеводи — 68 г. Калорійність – 311 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців
Смузі з соєвого молока
Інгредієнти:
Соєве молоко класичне — 800 мл;
Банан — 2 шт;
Фініки — 200 г;
Кориця, чорний мелений перець, кардамон, сухий імбир — за смаком.
Приготування:
1. Помийте та почистіть від кісточок фініки, залийте окропом на 5 хвилин і злийте воду. Розлущіть коробочки кардамону та дістаньте насінини.
2. В соєве молоко додайте банани, фініки, спеції та все збийте. Можна додати пару кубиків льоду.
Такий смузі дуже поживний і легкий, а за рахунок спецій грає роль корисного детоксу, який так нам потрібен!
Смачного!
Найкраще смакувати в обідній час.