Кардамон зелений (преміум)
Кардамон зелений (преміум)Кардамон зелений (преміум)

Кардамон зелений (преміум)


4 відгуки
30 г
132 30 г
Під замовлення (1 доба)

Чим особливий кардамон зелений (преміум)?

  • Кардамон  це зелені капсули з чорним насінням всередині.  
  • Має насичений, пекучий, солодкавий смак і свіжий аромат з цитрусовими нотками.
  • Кардамон містить метанольний екстракт. Це компонент, який усуває розлади травного тракту, такі як здуття та спазми кишечника.
  • В зернятках кардамону є багато ефірних олій, які мають заспокійливу дію.
  • Має антисептичні та протимікробні властивості, тому зменшує ріст бактерії і грибків.
  • Кардамон — сильний антиоксидант, який підтримує міцний імунітет і виводить "поганий" холестерину.

Як використовувати кардамон зелений (преміум)?

  • Підходить практично до всіх страв, особливо до десертів, випічки, овочевих рагу, соусів, маринадів та каш.
  • Використовуйте для ароматизації напоїв: кави, щоб зменшити вплив кофеїну на організм та чаю.
  • Кардамон  сильна, концентрована пряність, тому додавайте його в невеликих дозах і на початку приготування страви. 
  • Порада від СМАКУ ❤️
    Цілі капсули кардамону дають тонкий, легкий аромат. А от для яскравого, інтенсивного смаку і запаху використовуйте лише свіжозмелені зернята. 
  • Можна розжовувати насіння кардамону протягом кількох хвилин, щоб освіжити подих, прояснити розум і позбавитись від сонливості.
  • Добре поєднується з імбиром, гвоздикою, корицею і мускатним горіхом.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати вагітним і годуючим мамам і при виразці шлунку.
  • Не варто перевищувати дозування 1/4 ч.л. меленого насіння на добу.

Кардамон зелений / Індія.
на 100 г: білки — 11 г, жири — 7 г, вуглеводи — 68 г. Калорійність – 311 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців

Смузі з соєвого молока

Інгредієнти:

  1. Соєве молоко класичне  800 мл;

  2. Банан 2 шт;

  3. Фініки 200 г;

  4. Кориця, чорний мелений перець, кардамон, сухий імбир — за смаком.


Приготування:

1. Помийте та почистіть від кісточок фініки, залийте окропом на 5 хвилин і  злийте воду. Розлущіть коробочки кардамону та дістаньте насінини.

2. В соєве молоко додайте банани, фініки, спеції та все збийте. Можна додати пару кубиків льоду.

Такий смузі дуже поживний і легкий, а за рахунок спецій грає роль корисного детоксу, який так нам потрібен!

Смачного!

Найкраще смакувати в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення