Кардамон зелений мелений (преміум)
Кардамон зелений мелений (преміум)Кардамон зелений мелений (преміум)

Кардамон зелений мелений (преміум)


132 грн 40 г
40 г Є в наявності
- +
Кардамон зелений / Індія.
на 100 г: білки - 10,8, жири - 6,7, вуглеводи - 40,5. Калорійність - 311 ккал.
12 місяців

Чим особливий кардамон зелений мелений (преміум)?

  • Кардамон  це зелені капсули з чорним насінням всередині.  
  • Має насичений, пекучий, солодкавий смак і свіжий аромат з цитрусовими нотками.
  • Кардамон містить метанольний екстракт. Це компонент, який усуває розлади травного тракту, такі як здуття та спазми кишечника.
  • В зернятках кардамону є багато ефірних олій, які мають заспокійливу дію.
  • Має антисептичні та протимікробні властивості, тому зменшує ріст бактерії і грибків.
  • Кардамон — сильний антиоксидант, який підтримує міцний імунітет і виводить "поганий" холестерину.

Як використовувати кардамон зелений мелений (преміум)?

  • Підходить практично до всіх страв, особливо до десертів, випічки, овочевих рагу, соусів, маринадів та каш.
  • Використовуйте для ароматизації напоїв: кави, щоб зменшити вплив кофеїну на організм та чаю.
  • Кардамон  сильна, концентрована пряність, тому додавайте його в невеликих дозах і на початку приготування страви. 
  • Порада від СМАКУ ❤️
    Цілі капсули кардамону дають тонкий, легкий аромат. А от для яскравого, інтенсивного смаку і запаху використовуйте лише свіжозмелені зернята. 
  • Можна розжовувати насіння кардамону протягом кількох хвилин, щоб освіжити подих, прояснити розум і позбавитись від сонливості.
  • Добре поєднується з імбиром, гвоздикою, корицею і мускатним горіхом.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати вагітним і годуючим мамам і при виразці шлунку.
  • Не варто перевищувати дозування 1/4 ч.л. меленого насіння на добу.

Детальніше


  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Напій Лассі індійський


Інгредієнти:

  1. Натуральний йогурт (коров'ячий або рослинний) — 500 г.;

  2. Пудра кокосового цукру — 130 г.;

  3. Шафран  — ½ ст.л.;

  4. Кардамон —  ¼ ч.л.;

  5. Лід —  за смаком.


1. У великій мисці змішайте йогурт, цукрову пудру, кардамон і шафран. Збийте в блендері до однорідності.
2. Додайте в миску кілька кубиків льоду і перемішайте, щоб охолодити лассі.
3. Розлийте напій по склянках, намагаючись, уникати потрапляння льоду.

4. Прикрасьте шафраном і подавайте.


Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.