Кардамон чорний лущений (преміум)
Кардамон чорний лущений (преміум)

Кардамон чорний лущений (преміум)


125 грн 40 г
40 г Очікується
- +
кардамон чорний лущений / Непал.
на 100 г: білки — 10,8 г, жири — 6,7 г, вуглеводи — 40,5 г. Калорійність — 311 ккал.
12 місяців.

Чим особливий КАРДАМОН чорний?

  • Має яскраво виражений запах.
  • Насіння кардамону містить 3% ефірних олій.
  • Аромат кардамону, як і аромат гвоздики та деяких інших спецій, розкривається у стравах не одразу.
  • Кардамон не приглушує смаку інших спецій, а навпаки підсилює та розкриває їх.
  • Від зеленого кардамону чорний відрізняється запахом, з ноткою копченості.


Як використовувати КАРДАМОН чорний?

  • Чорний кардамон характерний для страв азіатської кухні.
  • Кардамон доволі сильна пряність, тому до страв його необхідно додавати зовсім трошки.
  • На відміну від зеленого кардамону, він більше підходить для основних страв, ніж до десертів та випічки.
  • В класичній медицині чорний кардамон використовують для лікування стоматиту.
  • Розжовуйте насіння кардамону протягом кількох хвилин, щоб освіжити подих, прояснити розум і позбавитись від сонливості.



Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Вагітним і годуючим матерям, а також при виразці шлунку, не варто перевищувати дозування 1/4 ч.л. меленого насіння на добу.

Детальніше

  • Чорний кардамон є частиною індійської спеції — гарам масали.
  • В Непалі чорний кардамон вважають символом гостинності.
  • Для яскравого, інтенсивного смаку і запаху використовуйте лише чорні свіжозмелені зернята. Цілі капсули кардамону дають тонкий, легкий аромат.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Смузі з соєвого молока

Інгредієнти:

  1. Соєве молоко класичне  800 мл;

  2. Банан 2 шт;

  3. Фініки 200 г;

  4. Кориця, чорний мелений перець, кардамон, сухий імбир — за смаком.


Приготування:

1. Помийте та почистіть від кісточок фініки, залийте окропом на 5 хвилин і  злийте воду. Розлущіть коробочки кардамону та дістаньте насінини.

2. В соєве молоко додайте банани, фініки, спеції та все збийте. Можна додати пару кубиків льоду.

Такий смузі дуже поживний і легкий, а за рахунок спецій грає роль корисного детоксу, який так нам потрібен!

Смачного!

Найкраще смакувати в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.