Імбир мелений (вищий ґатунок)
Імбир мелений (вищий ґатунок)Імбир мелений (вищий ґатунок)

Імбир мелений (вищий ґатунок)


41 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
Імбир / Індія.
на 100 г: білки - 15,8, жири - 1,8, вуглеводи - 0,8. Калорійність - 80 ккал.
12 місяців


Чим особливий імбире мелений (вищого ґатунку)?

  • Імбир — пряність блідо-жовтого кольору з приємним ароматом і пекучим, пікантним смаком.
  • Імбир — антиоксидант, тому допомагає нейтралізувати вплив вільних радикалів.
  • Зменшує запальні процеси у всьому тілі.
  • Імбир – це природний антибіотик, який "вбиває" шкідливі бактерії, що викликають розлад шлунка.
  • Він допоможе схуднути, оскільки пришвидшує метаболізм.

Як використовувати імбир мелений (вищого ґатунку)?

  • Імбир вдало поєднується з більшістю прянощів та спецій.
  • Це універсальна спеція. Сміливо додавайте імбир до найрізноманітніших страв.
  • Неповторного аромату імбир додасть випічці та десертам, а також гарячим та холодним напоям.
  • Також ця пряність чудово смакуватиме із тушкованими та запеченими овочами, грибами, рисом, бобовими, кашами, салатами, а також супами та розсолами.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Протипоказаннями до вживання імбиру в лікувальних цілях є: виразка шлунку в гострій формі, висока температура, останні місяці вагітності.

Детальніше


  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Мигдальний «творог» із зеленої гречки


Інгредіенти:

  1. Зелена гречка (замочити у воді на ніч) — 1 скл.;

  2. Мигдалева макуха (жмих) (зручно паралельно робити мигдальне молоко) — ⅓-½ скл.;

  3. Мигдалеве молоко — 2-3 ст л.;

  4. Фініки (попередньо замочені на 15 хв у воді) — 100 г.;

  5. Кокосова олія (розтопити) — 3-4 ст.л.;

  6. Родзинки — жменя (або на ваш смак);

  7. Горіхи — жменя (або на ваш смак).

  8. Кориця — 1 ч.л

  9. Імбир — ½ ч.л.


Приготування:
1. Зелену гречку після замочування ретельно промийте від "слизу". Збийте в блендері з іншими інгредієнтами. Вмішайте туди родзинки та горіхи.

2. Розмістіть в будь-яку ємність вистелену харчовою плівкою (щоб зручніше було діставати). Залиште в холодильнику на ніч (або в морозильнику на декілька годин).

Готово.

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.