Асафетида 40%
Асафетида 40%Асафетида 40%

Асафетида 40%


68 грн 60 г
60 г Закінчується
- +
Асафетида, рисове борошно / Індія.
Калорійність на 100 г - 0,00 Ккал.
12 місяців

Що таке асафетида 40% та чим вона особлива?

  • Асафетида  це застиглий сік коріння однойменної рослини.
  • Має вигляд зернистої маси з різким інтенсивним ароматом. Нагадує запах часнику та цибулі.
  • Має сильну протимікробну і антибактеріальну дію, тому стимулює травлення і вбиває патогенні бактерії в шлунково-кишковому тракті.
  • Асафетида  потужний знеболюючий засіб. Можна застосовувати як компрес при зубному болю та болях у животі.
  • Розчин асафетиди з водою допомагає прочистити горло та полегшити симптоми ангіни.

Як використовувати асафетиду 40%?

  • Перед вживанням обсмажте асафетиду в олії чи маслі, щоб рівномірно розподілити спецію в страві.
  • Додавайте до страв з бобових та зернових  це забезпечить легке травлення та відсутність спазмів чи важкості.
  • Ідеально смакує з рисом, сочевицею, машем, нутом, різноманітними кашами. Вдало доповнює страви з картоплі та тушкованих овочів.
  • Асафетида  інтенсивна спеція, тому радимо додавати її в мікродозах.
  • Не поєднується з часником та цибулею, але успішно їх заміняє.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Обережно вживати вагітним жінкам та при підвищеній кислотності шлунку.

Детальніше


  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.






Рис по-мексиканськи


Інгредієнти:

1. Кокосова олія — 1 ст.л.;

2. Морква — 1 шт.;

3. Асафетида — ½ ч.л.;

4. Рис Басматі (промитого) — 1 скл.;

5. Змелене насіння чіа — 1 ч.л.;

6. Зіра — ½ ч.л.;

7. Томати нарізані — ½ скл.;

8. Вода — 2 скл.;

9. Зелений горошок — ½ скл.;

10. Сіль морська — за смаком;

11. Перець чілі — ½ ч.л. (за бажанням).


Приготування:
1. Розігрійте олію в сотейнику або каструлі на середньому вогні. Додайте моркву з асафетидою і дрібкою солі, і обсмажуйте 2-3 хвилин до м'якості.
2. Додайте рис, томати, чіа, спеції і воду. Доведіть до кипіння, після чого зменшіть вогонь і тушкуйте під кришкою ще 15-20 хвилин або до м'якості рису.

3. Зніміть з вогню, швиденько додайте горошок в сотейник і залиште під кришкою ще на 5 хвилин.
4. Збийте рис виделкою, приправте за смаком і подавайте теплим.

Смачного!

Найкраще вживати в обідній час та після тренувань.


Овочеві оладки

Інгредієнти:

  1. Борошно нутове (або інше) — 1,5 скл.;

  2. Гарбузове пюре — 1 скл.;

  3. Морква — 1 шт.;

  4. Шпинат — 50 г.;

  5. Сіль — 1 ч.л.;

  6. Карі класичний — 1 ч.л

  7. Пряні трави (базилік, кмин, майоран, кріп) —  на смак;

  8. Асафетида — ½ ч.л.;

  9. Вода  (окріп) — ⅓ скл.;

  10. Сода — ½ ч.л.


1. Моркву натріть на дрібній тертці.  Шпинат можна використати заморожений, для цього на ніч покладіть в морозильник, а вранці витисніть з нього зайву воду і дрібно наріжте.

2. Перемішайте всі інгредієнти крім води і соди, дайте настоятись приблизно 15 хвилин. Соду залийте окропом і додайте в тісто.  Якщо воно вийшло дуже густе, то додайте ще трішки води.

3. Випікаються млинці досить швидко - достатньо підрум'янити з кожного боку на середньому вогні.

Смачного!

Найкраще вживати в першій половині дня та в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.