Асафетида 40%
Асафетида 40%Асафетида 40%

Асафетида 40%


66 грн/ 60 г
60 г Є в наявності

- +
Асафетида, рисове борошно / Індія.
Калорійність на 100 г - 0,00 Ккал.
12 місяців

Що таке АСАФЕТИДА 40%, та чим вона особлива?

  • Асафетида – це застиглий сік коріння однойменної рослини;
  • Має вигляд зернистої маси з різким та інтенсивним ароматом, що нагадує запах часнику та цибулі;
  • Асафетида – інтенсивна спеція, тому додавати її в їжу потрібно у мікродозах;
  • Вона не поєднується з часником та цибулею, проте здатна успішно їх замінити.

Як використовувати АСАФЕТИДУ 40%?

  • Перед вживанням обсмажте асафетиду в олії чи маслі, це рівномірно розподілить спецію в страві і значно покращить її смак;
  • Додавайте асафетиду до страв з бобових та зернових – це забезпечить легке травлення та гарантуватиме відсутність спазмів чи важкості;
  • Ця спеція ідеально пасуватиме до рису, сочевиці, машу, нуту, різноманітних каш, а також вдало доповнить страви з картоплі та тушкованих овочів;
  • Щоб прочистити горло та полегшити симптоми ангіни, прополощіть горло розчином асафетиди з водою.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Вживання асафетиди необхідно обмежувати вагітним жінкам та при підвищеній кислотності шлунку.

Детальніше

  • Асафетида чудово поєднується з імбирем, куркумою, чорною гірчицею, кмином, кардамоном, зірою і чорним перцем;
  • Асафетида - це потужне знеболювальне. Застосовуйте у вигляді компресу при зубному болю та болях у животі;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.






Рис по-мексиканськи


Інгредієнти:

1. Кокосова олія — 1 ст.л.;

2. Морква — 1 шт.;

3. Асафетида — ½ ч.л.;

4. Рис Басматі (промитого) — 1 скл.;

5. Змелене насіння чіа — 1 ч.л.;

6. Зіра — ½ ч.л.;

7. Томати нарізані — ½ скл.;

8. Вода — 2 скл.;

9. Зелений горошок — ½ скл.;

10. Сіль морська — за смаком;

11. Перець чілі — ½ ч.л. (за бажанням).


Приготування:
1. Розігрійте олію в сотейнику або каструлі на середньому вогні. Додайте моркву з асафетидою і дрібкою солі, і обсмажуйте 2-3 хвилин до м'якості.
2. Додайте рис, томати, чіа, спеції і воду. Доведіть до кипіння, після чого зменшіть вогонь і тушкуйте під кришкою ще 15-20 хвилин або до м'якості рису.

3. Зніміть з вогню, швиденько додайте горошок в сотейник і залиште під кришкою ще на 5 хвилин.
4. Збийте рис виделкою, приправте за смаком і подавайте теплим.

Смачного!

Найкраще вживати в обідній час та після тренувань.


Овочеві оладки

Інгредієнти:

  1. Борошно нутове (або інше) — 1,5 скл.;

  2. Гарбузове пюре — 1 скл.;

  3. Морква — 1 шт.;

  4. Шпинат — 50 г.;

  5. Сіль — 1 ч.л.;

  6. Карі класичний — 1 ч.л

  7. Пряні трави (базилік, кмин, майоран, кріп) —  на смак;

  8. Асафетида — ½ ч.л.;

  9. Вода  (окріп) — ⅓ скл.;

  10. Сода — ½ ч.л.


1. Моркву натріть на дрібній тертці.  Шпинат можна використати заморожений, для цього на ніч покладіть в морозильник, а вранці витисніть з нього зайву воду і дрібно наріжте.

2. Перемішайте всі інгредієнти крім води і соди, дайте настоятись приблизно 15 хвилин. Соду залийте окропом і додайте в тісто.  Якщо воно вийшло дуже густе, то додайте ще трішки води.

3. Випікаються млинці досить швидко - достатньо підрум'янити з кожного боку на середньому вогні.

Смачного!

Найкраще вживати в першій половині дня та в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.