

Зелений перець
В чому сила ЗЕЛЕНОГО ПЕРЦЮ?
- Зелений перець – недозрілі плоди чорного перцю, який має яскраво-виражений пряний, пекучий смак, проте менш гострий ніж чорні горошини;
- Цей перець м’якший, ароматніший та більш пряний за інші види перцю;
- Також зелений перець сприяє перетравленню їжі, покращує апетит та позитивно впливає на функції травної системи;
- А ще зелений перець знижує ризик виникнення інфарктів, вповільнює процеси старіння шкіри, знімає втому і покращує сон.
Як використовувати ЗЕЛЕНИЙ ПЕРЕЦЬ?
- Зелений перець чудово доповнить страви із грибів, овочів, особливо смакуватиме у поєднанні з броколі та кабачками;
- Здатний підсилить смак паштетів із бобових, салатів та круп;
- Він добре поєднується з коріандром, селерою, кропом, петрушкою, орегано та іншими видами перцю.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Овочеві котлети з картоплі і гарбуза
Інгредіенти:
Гарбуз (очищений від шкірки і насіння) — 350 г.;
Картопля (очищена від шкірки) — 350 г.;
Сіль рожева — 1/2 ч.л.;
Свіжозмелений зелений перець — 1/2 ч.л.;
Борошно нутове — 10 ст.л.;
Кокосова олія для смаження — 4 ст.л.
Приготування:
Очищені картоплю і гарбуз потріть на дрібній тертці або подрібнювачі (важливо використовувати саме дрібну, а не крупну тертку - це впливає на час і якість приготування при смаженні котлет).
З'єднайте в мисці картоплю і гарбуз, посоліть, поперчіть.
Додайте 3,5 ст.л. борошна.Ретельно перемішайте. Тісто має вийти м'яке, та не рідке і не сухе. При перемішуванні овочі з сіллю будуть виділяти сік, так що якщо спочатку суміш виходить сухувата дайте їй «відпочити» 5 хвилин, щоб виділився сік. Якщо соку забагато додайте ще 1 ст.л. борошна.
Підготуйте ємність з рештою борошна для обвалювання котлет.
Добре прогрійте сковорідку з олію.Мокрими руками відщипуйте порції з маси і долонями формуйте котлети, обваляйте їх у борошні (так вони не будуть липнути до дна сковороди і будуть без проблем перевертатися) і викладайте в добре прогріту сковорідку.
Обсмажуйте котлети на середньому вогні по 4 хв. до зарум'янення з кожної сторони. Можна смажити і без кришки.
Подавайте теплими або холодними за Вашим бажанням.
Смачного!
Найкраще смакувати котлети у першій половині дня.
Відгуки про товар (3)
Із цим товаром рекомендуємо

Кріп
100 г 100 г 24 грн
Сочевиця зелена
700 г 700 г 56 грн