Зелений перець
Зелений перець

Зелений перець


56 грн/ 35 г
35 г Є в наявності

- +
Перець зелений / Індія.
на 100 г: білків – 2.0 г, жирів – 0.2 г, вуглеводів – 7.9 г. Калорійність - 40 Ккал.
12 місяців

В чому сила ЗЕЛЕНОГО ПЕРЦЮ?

  • Зелений перець – недозрілі плоди чорного перцю, який має яскраво-виражений пряний, пекучий смак, проте менш гострий ніж чорні горошини;
  • Цей перець м’якший, ароматніший та більш пряний за інші види перцю;
  • Також зелений перець сприяє перетравленню їжі, покращує апетит та позитивно впливає на функції травної системи;
  • А ще зелений перець знижує ризик виникнення інфарктів, вповільнює процеси старіння шкіри, знімає втому і покращує сон.

Як використовувати ЗЕЛЕНИЙ ПЕРЕЦЬ?

  • Зелений перець чудово доповнить страви із грибів, овочів, особливо смакуватиме у поєднанні з броколі та кабачками;
  • Здатний підсилить смак паштетів із бобових, салатів та круп;
  • Він добре поєднується з коріандром, селерою, кропом, петрушкою, орегано та іншими видами перцю.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Популярний в стравах азіатської та арабської кухні;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Овочеві котлети з картоплі і гарбуза

Інгредіенти:

  1. Гарбуз (очищений від шкірки і насіння) — 350 г.;

  2. Картопля (очищена від шкірки) — 350 г.;

  3. Сіль рожева — 1/2 ч.л.;

  4. Свіжозмелений зелений перець —  1/2 ч.л.;

  5. Борошно нутове — 10 ст.л.;

  6. Кокосова олія для смаження — 4 ст.л.

Приготування:

  1. Очищені картоплю і гарбуз потріть на дрібній тертці або подрібнювачі (важливо використовувати саме дрібну, а не крупну тертку - це впливає на час і якість приготування при смаженні котлет).

  2. З'єднайте в мисці картоплю і гарбуз, посоліть, поперчіть.
    Додайте 3,5 ст.л. борошна.

  3. Ретельно перемішайте. Тісто має вийти м'яке, та не рідке і не сухе. При перемішуванні овочі з сіллю будуть виділяти сік, так що якщо спочатку суміш виходить сухувата дайте їй «відпочити» 5 хвилин, щоб виділився сік. Якщо соку забагато додайте ще 1 ст.л. борошна.

  4. Підготуйте ємність з рештою борошна для обвалювання котлет.
    Добре прогрійте сковорідку з олію.

  5. Мокрими руками відщипуйте порції з маси і долонями формуйте котлети, обваляйте їх у борошні (так вони не будуть липнути до дна сковороди і будуть без проблем перевертатися) і викладайте в добре прогріту сковорідку.

  6. Обсмажуйте котлети на середньому вогні по 4 хв. до зарум'янення з кожної сторони. Можна смажити і без кришки.

  7. Подавайте теплими або холодними за Вашим бажанням.

Смачного!


Найкраще смакувати котлети у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.