

Білий перець
29 грн 25 г
25 г
Немає в наявності
Перець білий / В’єтнам.
на 100 г: білків – 10,4 г, жирів – 2.12 г, вуглеводів – 48.96 г. Калорійність - 296 Ккал.
12 місяців
В чому сила БІЛОГО ПЕРЦЮ?
- Перець білий – це зрілий плід чорного перцю без плодової оболонки, менш гострий та пекучий на смак, проте ніжніший і приємніший, ніж чорний перець. Аромат білого перцю дещо сильніший;
- Його рекомендовано вживати в період реабілітації після різноманітних інфекційних захворювань;
- Такий перець розріджує кров, розсмоктує її згустки, стимулює кровообіг, знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань;
- А ще білий перець нормалізує роботу нервової системи, знімає роздратованість, підвищує стресостійкість, зміцнює імунітет і покращує загальний тонус організму.
Як використовувати БІЛИЙ ПЕРЕЦЬ?
- Білий перець має аналогічне кулінарне застосування, як і чорний. Добре доповнить крем-супи із грибів, картоплю, сир, овочеві рагу, соуси, підливи тощо;
- Він відмінно поєднується з часником, петрушкою, лавровим листом, паприкою, розмарином, куркумою, гірчицею, коріандром, кмином, базиліком, тим’яном, м‘ятою та зірою;
- А ще білий перець у поєднанні з медом є відмінним відхаркувальним засобом - добре видаляє слиз із дихальних шляхів, зменшує його утворення, лікує кашель, ангіну.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Нутовий фалафель
Інгредієнти:
Нут — 250 г.;
Петрушка — 1 ст.л.;
Розпушувач — 1 ч.л.;
Вода — 3 ст.л. ;
Асафетида — 1/4 ч.л.;
Зіра (кумин) — ¼ ч.л.;
Коріандр (кінза) — 1/4 ч.л.;
Куркума — 1/4 ч.л.;
Пажитник — 1/4 ч.л.;
Перець білий — за смаком;
Сіль — за смаком;
Кокосова олія для смаження — 2 ст.л.
Приготування:
Сухий нут замочіть в холодній воді і залиште на 10-12 годин.
Відстояний нут промийте і процідіть, потім подрібніть в блендері разом петрушкою.
В подрібнену масу додайте трохи води, розпушувач, сіль і спеції. Добре перемішайте.
З отриманої маси сформуйте невеликі кульки.
Обсмажуйте у фритюрі або запечіть в духовці (для більшої користі Вашому здоров'ю).
Можна подавати разом з соусом Чатні або хумусом.
Найкраще смакувати страву в обідній час.
Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.