Селера
СелераСелера

Селера


59 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
Селера / Україна.
на 100 г.: білки - 1,5 г, жири - 0,3 г, вуглеводи - 7,4 г. Калорійність - 42 Ккал.
12 місяців

В чому сила СЕЛЕРИ?

  • Сушена селера зберігає всі свої корисні властивості  і має сприятливу дію на організм;
  • Користь цього овоча в першу чергу полягає в його здатності нормалізувати сон людини і позбавляти від безсоння;
  • Чимало у складі селери і мінеральних речовин, які дуже важливі для організму. Це калій, цинк, кальцій, залізо, фосфор, магній, вітаміни групи В, РР, Е і провітамін А;
  • При лікуванні різних проблем сечового міхура, серця, нирок і судин, хвороб органів травлення, порушень функціонування нервової системи, ревматизмі і багатьох інших захворюваннях використовують селеру, як унікальні цілющі ліки.

Як використовувати СЕЛЕРУ?

  • Селеру можна додавати в салати, овочеві і макаронні страви для забезпечення страві оригінального смаку;
  • Також її додають при приготуванні супів та бульйонів;
  • Селеру рекомендують вживати людям, які мають проблеми з деснами і травленням.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Буряковий пісний крем-суп

Інгредіенти:

  1. Буряк — 4  шт.;

  2. Цибуля — 1 шт.;

  3. Селера корінь — 3 ст.л.;

  4. Імбир — 2 ст.л.;

  5. Коріандр цілий — 1 ч.л.;

  6. Сіль сванська — за смаком;

  7. Перець чорний  — за смаком;

  8. Овочевий бульйон або вода — 1.5 л.;

  9. Кокосова олія— 2 ст.л.

Приготування:

  1. Буряк відваріть, а ще краще - запечіть у фользі. Очистіть і наріжте на кубики. Цибулю подрібніть протушкуйте в сковорідці на олії 10 хв., додайте буряк, селеру і смажте ще близько 10 хв.

  2. Залийте бульйоном і доведіть до кипіння. Посоліть, поперчіть, додайте коріандр та імбир. Зніміть з вогню. За допомогою погружного блендера перетворіть суп в пюре і подавайте до столу. За бажанням можете прикрасити ложкою сметани та свіжим кропом.

Смачного!

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.