Петрушка (корінь)
Петрушка (корінь)Петрушка (корінь)

Петрушка (корінь)


48 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
Петрушка (корінь) / Україна.
на 100 г: білків - 22.4, жирів - 4.4, вуглеводів - 21.2. Калорійність - 276 Ккал.
12 місяців

В чому сила ПЕТРУШКИ (кореня)?

  • Серед прянощів петрушка сушена займає одне з провідних місць;
  • Вона допоможе відновити зір, зміцнити імунітет, продовжити молодість, а також схуднути й оздоровитися;
  • Петрушка зміцнює імунну систему та сприяє нормалізації обміну речовин в організмі;
  • Корисні властивості петрушки допомагають при депресії, сприяють відновленню сил та енергії;
  • Також петрушку варто вживати людям, що страждають виразкою шлунка, гастритами й анорексією.

Як використовувати ПЕТРУШКУ (корінь)?

  • Пряно-горіховий аромат петрушки, її приємний смак з легкою гіркуватістю відмінно поєднуються зі свіжими та приготованими овочами;
  • Часто з петрушки готують відвари, що поліпшують мозкову активність і допомагають у вирішенні деяких сексуальних проблем;
  • Для досягнення потрібного ефекту відвар з петрушки слід приймати регулярно;
  • Маски та тоніки для шкіри з петрушки ефективно живлять і тонізують шкіру, проводять профілактику старіння.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • У петрушці міститься багато корисних речовин, таких як фосфор, калій, селен, вітаміни групи В, аскорбінова кислота (вітамін С), вміст якого набагато вищий, ніж у лимоні;
  • Петрушку рекомендують людям, які мають проблеми з деснами і травленням;
  • Чоловіки з допомогою петрушки можуть боротися із симптомами похмілля, а завдяки тому, що петрушка вкрай потужний афродизіак, вона приводить в норму потенцію і нормалізує статевий потяг;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Грибний суп-пюре з селерою і картоплею

Інгредіенти:

  1. Вода — 1 л.;

  2. Цибуля — 1 шт.;

  3. Гриби — 300 г.;

  4. Морква — 2 ст.л.;

  5. Картопля (топінамбур або батат) — 2 шт.;

  6. Селера — 50 г.;

  7. Петрушка (корінь) — 20 г.;

  8. Кокосова олія — 3 ст.л.;

  9. Сіль — за смаком.

Приготування:

  1. Зваріть грибний бульйон (1 л.). Гриби вийміть і поріжте. Цибулю подрібніть і потушкуйте в олії. У бульйон покладіть цибулю, моркву, селеру, петрушку, порізану картоплю. Після закипання посоліть.

  2. Варіть до готовності овочів. Після цього все подрібніть в блендері.

  3. Можете додати 1 ст.л. рисового або нутового борошна для густоти. Покладіть гриби і доведіть до кипіння.

Готово.


Найкраще готувати цей суп на обід.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.