Пастернак
ПастернакПастернак

Пастернак


50 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
Пастернак / Україна.
на 100 г: білки - 22.4, жири - 4.4, вуглеводи - 21.2. Калорійність - 276 Ккал.
12 місяців

В чому сила ПАСТЕРНАКУ?

  • У пастернаку міститься багато корисних речовин, таких як фосфор, калій, селен, вітаміни групи В, аскорбінова кислота (вітамін С), вміст якого набагато вищий, ніж у лимоні;
  • Пастернак зміцнює імунну систему та сприяє нормалізації обміну речовин організму;
  • Також він допоможе відновити зір, зміцнити імунітет, продовжити молодість, а також схуднути й оздоровитися;
  • Його корисні властивості допомагають при депресії, сприяють відновленню сил та енергії.

Як використовувати ПАСТЕРНАК?

  • У домашній кулінарії цей коренеплід використовується для виготовлення овочевої консервації - маринадів і солінь;
  • Також його додають при приготуванні супів та бульйонів;
  • Пастернак рекомендують вживати людям, які мають проблеми з деснами і травленням.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше

  • Найближчими родичами пастернака є селера і петрушка;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Томатний суп з цвітною капустою

Інгредієнти (на 2 поріції):

  1. Цвітна капуста 300 г;

  2. Морква — 1 шт;

  3. Помідори — 3 шт;

  4. Олії з насіння гірчиці сиродавленої  — 30-50 г;

  5. Вода — ½ склянки;

  6. Сіль морська  за смаком;

  7. Насіння кунжуту — 1 ст.л.;

  8. Паприка — 1-2 ч.л.;

  9. Пастернак — 1 ч.л.


Приготування:

1. Овочі використовуйте сирі, або приготовані на пару. Подрібніть капусту, а на тертці натріть моркву.

2. Окремо в блендері з'єднайте помідори, олію, приправи, сіль і воду до однорідної маси.

3. Якщо кислоти недостатньо - можете додати трохи лимонного соку.

4. З'єднайте капусту, моркву, і рідину з блендера. Викладіть в глибокі тарілки і посипте насінням кунжуту. Подавайте одразу.
Смачного!

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.