Морква
МоркваМорква

Морква


26 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
Морква / Україна.
на 100 г.: білки - 7,8 г, жири - 0,6 г, вуглеводи - 49,2 г. Калорійність - 221 Ккал.
12 місяців

В чому сила МОРКВИ?

  • Сушена морква зберігає всі корисні властивості свіжої моркви і має сприятливу дію на організм;
  • Цей овоч багатий вітамінами групи B, вітамінами C, E, K, а також містить бета-каротин — речовину, яка в людському організмі перетворюється на вітамін А;
  • Вживання моркви береже нас від передчасного старіння;
  • Крім цього, морква багата клітковиною, завдяки якій поліпшується робота шлунково-кишкового тракту.

Як використовувати МОРКВУ?

  • Моркву можна додавати в супи, салати, овочеві і макаронні страви для додання оригінального смаку;
  • Також вона додасть цікавого смаку соусам, соленій випічці. Чудово поєднується з крупами та бобовими;
  • Оскільки в моркві міститься комплекс вітамінів, її застосовують для профілактики і лікування гіпо-та авітамінозів.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше
Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Суп гороховий з чілі

гороховый суп, суп, для начинающих

Інгредієнти:

  1. Подрібнений горох — 1 скл.;

  2. Вода — 7,5 скл.;

  3. Морква — 4 ст.л.;

  4. Кокосова олія або Гхі — 4 ст.л.;

  5. Імбир — 1 ч.л.;

  6. Куркума — 1/2 ч.л.;

  7. Чилі — 1/2 ч.л.;

  8. Коріандр — 1 ст.л.;

  9. Кумин — 1/4 ч.л.;

  10. Асафетида — 1/2 ч.л.;

  11. Петрушка або м'ята свіжа нарізана — 2 ст.л.;

  12. Горох зелений молодий або консервований (для прикрашання) — 1 сл.л.;

  13. Сіль морська — за смаком.


Приготування:

  1. Горох замочіть на декілька годин або на ніч. Далі можете розмолоти його в блендері, щоб суп вийшов без грудочок.

  2. Обсмажте всі спеції в олії, додайте моркву, потім горох, обсмажте декілька хвилин. Додайте воду і варіть до готовності.

  3. Додайте сіль, перемішайте. Перед подачею на стіл можете прикрасити м'ятою або петрушкою, зеленим горошок та густим йогуртом.

Страву найкраще готувати на обід.

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.