Часник подрібнений
Часник подрібненийЧасник подрібнений

Часник подрібнений


39 грн 50 г
50 г Є в наявності
- +
Часник / Китай.
на 100 г: білки – 16 г, жири – 0,4 г, вуглеводи – 75 г. Калорійність - 345 Ккал.
12 місяців

Чим особливий часник сушений?

  • Сушений часник — це класна спеція, яку варто мати на кожній кухні. Збереже ваш час, оскільки його не потрібно чистити та він доступний у будь-який сезон року :)
  • Зберігає практично всі вітаміни в процесі сушіння, тому нітрохи не поступається свіжому часнику по користі.
  • Володіє антибактеріальними властивостями і підвищує захисні сили організму. Радимо додавати його до свого раціону, особливо взимку.
  • Зменшує синтез тригліцеридів в печінці і саме тому перешкоджає розвитку атеросклерозу.
  • Часник містить у значних кількостях антиоксиданти, які захищають наші клітини від пошкоджень вільними радикалами та допомагають залишатися молодими.
  • Містить антибіотик алліцин, який зменшує ускладнення після застуди і грипу.

Як використовувати часник сушений?

  • Сміливо додавайте в супи, салати, запіканки і будь-які страви з овочів.
  • Чудово поєднується з бобовими, бо допомагає зменшити газоутворення у кишечнику.
  • Часник просто незамінний при приготуванні соусів, заправок для салатів чи маринадів.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше

  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.






Броколі в клярі


Інгредієнти:

  1. Нутове борошно — 1 скл.;

  2. Вода — 1 скл.;

  3. Сіль рожева — ½ ч.л.;

  4. Часник сушений — ½ ч.л.;

  5. Броколі або цвітна капуста — 1 невелика голівка;

  6. Олія кокосова — 1-2 ст.л.


Приготування:

1. Відваріть чи приготуйте на пару броколі або цвітну капусту. Подрібніть на менші суцвіття
2. Збийте у великій ємності нутове борошно, сіль, часник і воду. Відкладіть в сторону.
3. Нагрійте сковорідку з олією на середньому вогні. Змочіть суцвіття в клярі з нутовим борошном і потім відразу смажте.

4. Смажте протягом 2 хв, потім переверніть і готуйте ще 2 хв. до золотистого кольору.

Смачного!

Найкраще готувати у першій половині дня.


Зелений борщ с кропивою

Зеленый борщ с крапивой

Інгредієнти:

1. Овочевий бульйон або вода —  1,5 л;

2. Молода кропива — 300 г.;

3. Молода капуста — ½ качана;

4. Зелений солодкий перець — 1 шт.;

5. Зелена цибуля — 100 г.;

6. Петрушка — 50 г.;

7. Часник — 1 ст.л.;

8. Кокосове масло — 1 ст.л.;

9. Сіль морська — ½ ч.л.;

10. Мелений чорний перець — за смаком;

11. Йогурт густий (для подачі, за бажанням) — 2 ст.л.


Приготування:

Порубайте кропиву, видаляючи жорсткі стебла. Тонко наріжте молоду капусту, потім наріжте поперек шматочками 2-3 см. Зелений перець очистіть і наріжте тонкою соломкою. Дрібно наріжте зелену цибулю та петрушку.

У каструлі з товстим дном розтопіть масло, покладіть зелений перець і обсмажуйте 5 хв. Додайте ще ложку масла і покладіть часник. Обсмажуйте, помішуючи, 2-3 хв. Покладіть в каструлю всі інгредієнти крім цибулі та петрушки, залийте бульйоном або водою, посоліть і поперчіть, доведіть до кипіння і варіть 10 хв. За 2 хв перед виключенням вогню додайте цибулю та петрушку.

Подавайте гарячим з йогуртом.
Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.