


Часник подрібнений
В чому сила ЧАСНИКУ сушеного?
- Сушений часник нітрохи не поступається свіжому в користі, оскільки практично всі вітаміни зберігаються в процесі сушіння;
- Часник володіє антибактеріальними властивостями, його фітонутрієнти, потрапляючи у кров після перетравлення, завжди видихаються легенями, тому особливо рекомендуємо вживати під час запалення легень;
- Він об'єктивно зменшує синтез тригліцеридів в печінці, чим перешкоджає розвитку атеросклерозу;
- Також часник містить у значних кількостях антиоксиданти, які захищають наші клітини від пошкоджень вільними радикалами та допомагають залишатися молодими.
Як використовувати ЧАСНИК?
- Будь-який вид сушеного часнику можна сміливо додавати в супи і салати, страви з овочів;
- Чудово поєднується з бобовими, бо допомагає зменшити газоутворення у кишечнику;
- Незамінний при приготуванні соусів та вегетеріанських страв з макаронів, заправок для салатів чи маринаду.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
Броколі в клярі
Інгредієнти:
Нутове борошно — 1 скл.;
Вода — 1 скл.;
Сіль рожева — ½ ч.л.;
Часник сушений — ½ ч.л.;
Броколі або цвітна капуста — 1 невелика голівка;
Олія кокосова — 1-2 ст.л.
Приготування:
1. Відваріть чи приготуйте на пару броколі або цвітну капусту. Подрібніть на менші суцвіття
2. Збийте у великій ємності нутове борошно, сіль, часник і воду. Відкладіть в сторону.
3. Нагрійте сковорідку з олією на середньому вогні. Змочіть суцвіття в клярі з нутовим борошном і потім відразу смажте.
4. Смажте протягом 2 хв, потім переверніть і готуйте ще 2 хв. до золотистого кольору.
Смачного!
Найкраще готувати у першій половині дня.
Зелений борщ с кропивою
Інгредієнти:
1. Овочевий бульйон або вода — 1,5 л;
2. Молода кропива — 300 г.;
3. Молода капуста — ½ качана;
4. Зелений солодкий перець — 1 шт.;
5. Зелена цибуля — 100 г.;
6. Петрушка — 50 г.;
7. Часник — 1 ст.л.;
8. Кокосове масло — 1 ст.л.;
9. Сіль морська — ½ ч.л.;
10. Мелений чорний перець — за смаком;
11. Йогурт густий (для подачі, за бажанням) — 2 ст.л.
Приготування:
Порубайте кропиву, видаляючи жорсткі стебла. Тонко наріжте молоду капусту, потім наріжте поперек шматочками 2-3 см. Зелений перець очистіть і наріжте тонкою соломкою. Дрібно наріжте зелену цибулю та петрушку.
У каструлі з товстим дном розтопіть масло, покладіть зелений перець і обсмажуйте 5 хв. Додайте ще ложку масла і покладіть часник. Обсмажуйте, помішуючи, 2-3 хв. Покладіть в каструлю всі інгредієнти крім цибулі та петрушки, залийте бульйоном або водою, посоліть і поперчіть, доведіть до кипіння і варіть 10 хв. За 2 хв перед виключенням вогню додайте цибулю та петрушку.
Подавайте гарячим з йогуртом.
Смачного!
Відгуки про товар (4)
Із цим товаром рекомендуємо

Цибуля подрібнена
100 г 100 г 40 грн
Карі класичний
100 мл 100 мл 40 грн