Часник подрібнений
Часник подрібненийЧасник подрібнений

Часник подрібнений


26 грн/ 50 г 32 грн
50 г Є в наявності

- +
Часник / Китай.
на 100 г: білки – 16 г, жири – 0,4 г, вуглеводи – 75 г. Калорійність - 345 Ккал.
12 місяців
До закінчення акції залишилось:
 

В чому сила ЧАСНИКУ сушеного?

  • Сушений часник нітрохи не поступається свіжому в користі,  оскільки практично всі вітаміни зберігаються в процесі сушіння;
  • В італійській та східній кухні часник використовується в великому обсязі, але страви з цим інгредієнтом зовсім не є гіркими і не видають різкого запаху. Секрет в тому, що часник в них застосовується в сушеному, а не в свіжому вигляді;
  • Часник розріджує кров, це натуральний антибіотик. Він зміцнює імунну систему;
  • Він об'єктивно зменшує синтез тригліцеридів в печінці, чим перешкоджає розвитку атеросклерозу;
  • Також часник містить у значних кількостях селен та інші речовини з групи антиоксидантів, які допомагають нам залишатися молодими і захищають від раку.

Як використовувати ЧАСНИК?

  • Будь-який вид сушеного часнику можна сміливо додавати в супи і салати, страви з овочів;
  • Чудово поєднується з бобовими та при приготуванні заправок для салатів чи маринаду;
  • Незамінний при приготуванні соусів та вегетеріанських страв з макаронів.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Сушений часник протипоказаний людям, що страждають порушенням шлунково-кишкового тракту.

Детальніше

  • Хімічний склад сушеного часнику включає в себе вітаміни і мінеральні речовини, необхідні організму людини;
  • У ньому міститься антибіотик алліцин, який згідно з деякими дослідженнями допомагає запобігти ускладненням після застуди і грипу;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.






Броколі в клярі


Інгредієнти:

  1. Нутове борошно — 1 скл.;

  2. Вода — 1 скл.;

  3. Сіль рожева — ½ ч.л.;

  4. Часник сушений — ½ ч.л.;

  5. Броколі або цвітна капуста — 1 невелика голівка;

  6. Олія кокосова — 1-2 ст.л.


Приготування:

1. Відваріть чи приготуйте на пару броколі або цвітну капусту. Подрібніть на менші суцвіття
2. Збийте у великій ємності нутове борошно, сіль, часник і воду. Відкладіть в сторону.
3. Нагрійте сковорідку з олією на середньому вогні. Змочіть суцвіття в клярі з нутовим борошном і потім відразу смажте.

4. Смажте протягом 2 хв, потім переверніть і готуйте ще 2 хв. до золотистого кольору.

Смачного!

Найкраще готувати у першій половині дня.


Зелений борщ с кропивою

Зеленый борщ с крапивой

Інгредієнти:

1. Овочевий бульйон або вода —  1,5 л;

2. Молода кропива — 300 г.;

3. Молода капуста — ½ качана;

4. Зелений солодкий перець — 1 шт.;

5. Зелена цибуля — 100 г.;

6. Петрушка — 50 г.;

7. Часник — 1 ст.л.;

8. Кокосове масло — 1 ст.л.;

9. Сіль морська — ½ ч.л.;

10. Мелений чорний перець — за смаком;

11. Йогурт густий (для подачі, за бажанням) — 2 ст.л.


Приготування:

Порубайте кропиву, видаляючи жорсткі стебла. Тонко наріжте молоду капусту, потім наріжте поперек шматочками 2-3 см. Зелений перець очистіть і наріжте тонкою соломкою. Дрібно наріжте зелену цибулю та петрушку.

У каструлі з товстим дном розтопіть масло, покладіть зелений перець і обсмажуйте 5 хв. Додайте ще ложку масла і покладіть часник. Обсмажуйте, помішуючи, 2-3 хв. Покладіть в каструлю всі інгредієнти крім цибулі та петрушки, залийте бульйоном або водою, посоліть і поперчіть, доведіть до кипіння і варіть 10 хв. За 2 хв перед виключенням вогню додайте цибулю та петрушку.

Подавайте гарячим з йогуртом.
Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.