Пророщувач BIO Natura
Пророщувач BIO NaturaПророщувач BIO NaturaПророщувач BIO Natura

Пророщувач BIO Natura


420 грн/ 1 шт
1 шт Під замовлення (1 доба)

- +
Виробник - BIO Natura (Польща). Комплектація: складається з трьох піддонів, кришки, та водозбірника;
необмежений

Чим особливий пророщувач BIO Natura?

  • Пророщувач BIO Natura - ваш помічник та рятівник на кухні. Окрім зручності у пророщуванні, ви отримуватимете вітаміни круглий рік.
  •  Пророщувач BIO Natura - один із найзручніших способів для пророщення насіння та злаків;
  • Пророщувач BIO Natura досить зручний у використанні та компактний.  Його можна розмістити де завгодно, але у межах доступу денного світла;
  • Пророщувач BIO Natura - цілком екологічний - він не вимагає підключення до електрики;
  • У піддонах (3 шт.) можна пророщувати одночасно кілька видів насіння або ж використовувати всього один з них;
  • “Зливні сифони”  забезпечують рівномірний відтік води та регулюють вологість;
  • Водозбірник служить для накопичення надлишкової води, яка може бути використана для поливання домашніх рослин;
  • Кришка пророщувача гарантує стабільну вологість, яка допоможе злакам та насінню рівномірно проростати.



Що можна проррощувати у пророщувачі BIO Natura?

  • Пророщувач BIO Natura призначений для пророщування насіння, злаків та бобових. 
  • Одночасно можна пророщувати декілька різних культур; 
  • Готові проростки можна додавати в салати, коктейлі, супи, соуси. Прикрашати готові страви: бутерброди, каші. 

Вам потрібен пророщувач BIO Natura, якщо ви:

  • Хочете забути шлях до аптеки;
  • Хочете уникнути авітамінозу та залишатися повними енергії та сил;
  • Хочете отримувати з їжі необхідну кількість клітковини, повільних вуглеводів та мікроелементів навіть у холодний сезон;

Детальніше

  • Свіжі паростки зернових, бобових та насіння мають дуже високу поживну цінність. У пророщених зернах дуже швидко відбуваються зміни, вміст вітамінів збільшується в кілька разів протягом декількох днів;
  • Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
  • (Інструкція до пророщувача у вкладці "Рецепти")

Інструкція:

  1. Пророщувач слід поставити горизонтально на рівній поверхні.

  2. Контейнери для пророщення промити холодною водою – не висушувати.

  3. На пластини з отвором потрібно розкласти насіння, яке Ви хочете проростити. Зверніть увагу, щоб насіння було рівномірно розподіленим.

  4. У верхній контейнер потрібно налити достатню кількість  води.

  5. Тепер відбуватиметься автоматичне зрошення. Це є великою перевагою пророщувача. Надлишок води накопичуватиметься на дні основного контейнера.

  6. Коли вся вода стече через три контейнери потрібно спорожнити нижній шар де збирається вода. Воду можна використовувати для підливання хатніх рослин.

  7. Пророщувач потрібно залишити в світлому місці, але уникати прямого сонячного попадання.

  8. Пророщувач «Pro Vita» обов’язково ретельно мити перед кожним використанням. Найкраще чистити його м’якою щіткою і холодною водою.

_______________________________________________________________

Свіжі проростки злаків, бобових та овочів мають велику поживну цінність. Процес пророщення є швидким, а вміст вітамінів та поживних речовин збільшується всього за кілька днів. Таким чином, ми можемо вживати паростки з коктейлями (смузі), бутербродами, рослинним майонезом тощо. Також додавати в супи, соуси, рис, картоплю, макарони, запіканки, випічку, млинці тощо. У теплі страви додавайте проростки в кінці приготування.

Проростки можна вирощувати з квасолі золотої, гірчиці, хрону, сої, пшениці, соняшника, гречки, редису, льону, сочевиці тощо.

В залежності від температури та освітлення, паростки можна вживати через 2-7 дні. При високих або низьких температурах термін пророщення може бути довшим або ж навпаки. Між корінцями деяких видів насіння (люцерна, гірчиця, пшениця і т.д.) утворюються маленькі волокна, які не варто плутати з пліснявою. Цвіль має неприємний аромат несвіжості, сіро-чорне забарвлення,  а натомість волокна світлий колір та білу волокнисту консистенцію.


Насіння

Температура

Зрошення

Збір

Формування волокон

Люцерна

18-22

1 день

Не раніше ніж на 7 день

Можливе

Горох італійський

18-22

3 дні

Через 3 дні

Не виникає

Гречка

18-22

Кожен другий день

Через 2-3 днів

Можливе

Насіння льону

18-22

Кожен другий день

Через 2-3 дні

Не виникає

Сочевиця

18-22

2-3 рази в день

Через 3 дні

Не виникає

Квасоля

18-22

2 дні

Через 3 дні

Не виникає

Гірчиця

18-22

1 день

Через 2-6 дні

Так

Пшениця

18-22

2 дні

Через 2 дні

Так









Написати відгук
Відгуки про товар (50)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.