

Мигдалева паста
4 відгуки
295 грн 180 г
180 г
Закінчується
Мигдаль смажений, мед / Україна
на 100 г: білки – 22 г, калій – 705 г, жири – 50 г, насичені жири – 3 г, вуглеводи – 22 г, харчові волокна – 13 г. Калорійність – 563 ккал.
12 місяців.
Чим особлива мигдалева паста?
- Мигдалева паста – перемелений смажений мигдаль і мед.
- Не містить цукру та трансжирів.
- Має ніжний горіховий смак.
Мигдалева паста особливо багата:
- вітаміни групи В – нормалізують рівень холестерину в крові та підтримують імунітет;
- Рослинний білок - 22г білка на 100г. Саме білок є головним будівельним матеріалом нашого організму та відповідає за роботу всіх систем;
- Кальцій – необхідний для міцності кісткової тканини та зубів.
- Ми не додаємо в пасту загусники та стабілізатори, тому згодом відбувається природне розшарування пасти. Саме таке розшарування – головна ознака якісної горіхової пасти.
Як вживати мигдалеву пасту?
- Додайте її в каші, запіканки. Змастіть на тости, хлібці, оладки чи млинці.
- Обов'язково спробуйте мигдальну пасту з бананами, яблуками чи іншими фруктами. Можна просто мачати їх у пасту :)
- Додайте у випічку та веган-десерти для вишуканого горіхового смаку.
- Паста досить калорійний продукт, тому оптимальна денна норма – 2 ст. л.
Чого не варто?
- Використовувати при індивідуальній непереносимості препарату.
Мигдалеве печиво
1 стиглий очищений банан
2 ст. (30г) мигдалевої пасти
1/4 чашки (60мл) яблучного пюре
екстракт ванілі (1 ч.л)
1/2 склянки (70г) сирого мигдалю
1 ст.л (10г) чіа
3 ст.л льону
1/2 год л соди
1/2 ч.л кориці
1/4 ч.л солі
1 склянка +1/4 (110г) вівсяних пластівців
2 ст. л (15 г) гарбузового насіння (необов'язково)
1/2 склянки заморожених ягід чорниці чи інші ягоди
1/4 склянки (40г) чорного шоколаду чи тертого какао.
Приготування:
- Спочатку ми перемолимо в блендері мигдаль, поки він не стане схожим на борошно, тоді ми дрібно наріжемо шоколад.
- Почнемо тепер із банана. Розімніть його добре виделкою, додайте яблучне пюре, мигдалеву пасту та екстракт ванілі. Розмішайте.
- Тоді додайте мигдалеве борошно, насіння льону та чіа. Добре розмішайте, після чого додайте соду, корицю та сіль.
- Після цього потрібно додати вівсяні пластівці та гарбузове насіння і знову ретельно перемішати.
- На завершення додайте шоколад та ягоди. Ягоди слід додавати останніми, щоб вони не пустили сік.
Сформуйте кульки і сплюсніть їх до печива. З цієї кількості інгредієнтів вийде у сумі 10 печив.
Завжди залишайте трохи шоколаду, щоб прикрасити печиво перед запіканням у духовці.
Випікайте печиво при температурі 180 градусів Цельсія, приблизно 15 хв або поки печиво не стане золотистим. Після цього дайте йому охолонути кілька хвилин.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Зберігати у прохолодному темному місці. Допускається природна розшару продукту, тому перед вживанням вміст банки необхідно перемішати. Після відкриття пасту потрібно зберігати у холодильнику.