Мигдалева паста
Мигдалева паста

Мигдалева паста


4 відгуки
295 грн 180 г
180 г Закінчується
- +

Мигдаль смажений, мед / Україна


на 100 г: білки – 22 г, калій – 705 г, жири – 50 г, насичені жири – 3 г, вуглеводи – 22 г, харчові волокна – 13 г. Калорійність – 563 ккал.
12 місяців.

Чим особлива мигдалева паста?

  • Мигдалева паста  перемелений смажений мигдаль і мед.
  • Не містить цукру та трансжирів.
  • Має ніжний горіховий смак.


Мигдалева паста особливо багата:

  • вітаміни групи В – нормалізують рівень холестерину в крові та підтримують імунітет;
  • Рослинний білок - 22г білка на 100г. Саме білок є головним будівельним матеріалом нашого організму та відповідає за роботу всіх систем;
  • Кальцій – необхідний для міцності кісткової тканини та зубів.
  • Ми не додаємо в пасту загусники та стабілізатори, тому згодом відбувається природне розшарування пасти. Саме таке розшарування – головна ознака якісної горіхової пасти.

Як вживати мигдалеву пасту?

  • Додайте її в каші, запіканки. Змастіть на тости, хлібці, оладки чи млинці.
  • Обов'язково спробуйте мигдальну пасту з бананами, яблуками чи іншими фруктами. Можна просто мачати їх у пасту :)
  • Додайте у випічку та веган-десерти для вишуканого горіхового смаку.
  • Паста досить калорійний продукт, тому оптимальна денна норма – 2 ст. л.

Чого не варто?

  • Використовувати при індивідуальній непереносимості препарату.

Детальніше

  • Мигдаль - одне з найцінніших горіхів і одне з найкращих рослинних джерел білка.
  • Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятись від реального виду продукту.

Мигдалеве печиво


1 стиглий очищений банан
2 ст. (30г) мигдалевої пасти
1/4 чашки (60мл) яблучного пюре
екстракт ванілі (1 ч.л)


1/2 склянки (70г) сирого мигдалю
1 ст.л (10г) чіа
3 ст.л льону


1/2 год л соди
1/2 ч.л кориці
1/4 ч.л солі


1 склянка +1/4 (110г) вівсяних пластівців
2 ст. л (15 г) гарбузового насіння (необов'язково)
1/2 склянки заморожених ягід чорниці чи інші ягоди
1/4 склянки (40г) чорного шоколаду чи тертого какао.



Приготування:


  • Спочатку ми перемолимо в блендері мигдаль, поки він не стане схожим на борошно, тоді ми дрібно наріжемо шоколад.
  • Почнемо тепер із банана. Розімніть його добре виделкою, додайте яблучне пюре, мигдалеву пасту та екстракт ванілі. Розмішайте.
  • Тоді додайте мигдалеве борошно, насіння льону та чіа. Добре розмішайте, після чого додайте соду, корицю та сіль.
  • Після цього потрібно додати вівсяні пластівці та гарбузове насіння і знову ретельно перемішати.
  • На завершення додайте шоколад та ягоди. Ягоди слід додавати останніми, щоб вони не пустили сік.




Сформуйте кульки і сплюсніть їх до печива. З цієї кількості інгредієнтів вийде у сумі 10 печив.


Завжди залишайте трохи шоколаду, щоб прикрасити печиво перед запіканням у духовці.


Випікайте печиво при температурі 180 градусів Цельсія, приблизно 15 хв або поки печиво не стане золотистим. Після цього дайте йому охолонути кілька хвилин.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати у прохолодному темному місці. Допускається природна розшару продукту, тому перед вживанням вміст банки необхідно перемішати. Після відкриття пасту потрібно зберігати у холодильнику.