Олія кокосова

Олія кокосова сиродавлена

Олія кокосова нефільтрована, сиродавлена

Подарунковий сертифікат 1000 грн
У чому перевага
Склад
·
лауринова;
·
пальмітинова;
·
миристинова;
·
олеїнова;
·
каприлова тощо.
Підвищує імунітет лауринова кислота, олеїнова кислота регулює клітинний водний баланс, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, підтримуючи мікрофлору, каприлова кислота.
Калорійність - 890 ккал на 100 г. Термін придатності - 3 роки, який скорочується, якщо тримати продукт під прямим сонячним освітленням, хоча олія не реагує на температурні перепади. Вона не втрачає своїх якостей при нагріванні.
Чим корисна
При внутрішньому застосуванні олія:
Як обрати
·
покращує травлення;
·
нормалізує обмін речовин, розщеплюючи жирові клітини;
·
живить організм необхідними мікроелементами;
·
попереджає онкологію;
·
позитивно діє на серцеву систему, розріджуючи кров, попереджаючи
захворювання ШКТ, атеросклероз, гіпертонію;
·
бореться з бактеріальними інфекціями, лікує кандидоз, герпес, вірусні
захворювання;
·
відновлює потрібний вміст глюкози, перешкоджає виникненню діабету;
·
Кокосова олія часто використовується замість вершкової в кулінарії.
·
При зовнішньому застосуванні:
·
при полосканні рота знижує ймовірність карієсу і хвороб ясен;
·
запобігає і лікує опіки при засмазі;
·
нормалізує жировий баланс шкіри, знижуючи або підвищуючи виділення шкірного
сала;
·
знімає свербіж від укусів комах;
·
лікує пошкоджене волосся в складі косметичних масок;
·
як компонент масажних сумішей прибирає целюліт;
·
попереджає розтяжки у вагітних;
·
пом'якшує обвітрені губи;
·
замінює гель після гоління при чутливій шкірі.
Ціна на кокосову олію відмінної якості висока, оскільки продукт виробляється штучним методом.
Автор: Інна Дорога