Тахіні класичний
Тахіні класичний

Тахіні класичний


65 грн/ 170 г 80 грн
170 г Очікується

- +
Кунжут смажений, олія соняшникова сиродавлена / Україна (власного виробництва).
на 100 г: білки - 14 г, жири - 61 г, вуглеводи - 9 г. Калорійність - 648 Ккал.
3 місяці
До закінчення акції залишилось:
 

Що таке ТАХІНІ КЛАСИЧНИЙ та чим він особливий?

  • Тахіні - це паста на основі кунжутного насіння, яка є основою для багатьох страв країн Середнього Сходу;
  • Кунжутна паста містить багато кальцію, а також магній, цинк, залізо, фосфор, і вітаміни Е, С, а також вітаміни групи В;
  • Тахіні володіє антиоксидантними властивостями, крім того зміцнює зуби та кістки.

Як вживати ТАХІНІ?

  • Тахіні додасть особливого смаку виробам з бобових (хумус, фалафель тощо), а також солодощам (цукерки, халва, крем);
  • Використтовуте тахіі для приготування печива або вживайте разом з хлібцями;
  • Також цією ароматною пастою можна заправити салат або використовувати як соус до різних страв.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше
Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат кале зі смаженим нутом

Інгредієнти:


1. Нут відварений — 1 ½ склянки;

2. Олія кокосова — 1 ст.л.;

3. Часник — 1 зубчик (або асафетида ⅓ ч.л.);

4. Сіль морська — ¼ ч.л.;

5. Салат (кале або інший) — 1 пучок;

6. Тахіні — ¼ склянки;

7. Сік лимона — 4 ч.л.;

8. Вода — ¼ склянки;

9. Часник — 2 зубчика (або асафетида ½ ч.л.);

10. Гірчиця мелена — ½ ч.л.;

11. Сіль — ¼ ч.л.;

12. Чорний перець — за смаком.

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 200°C. Змішайте в мисці нут з олією, сіллю на пропущеним через прес часником (1 зубчик) (або асафетидою). Викладіть все на пергаментний папір та випікайте протягом 45 хв.
2. Приготуйте соус. Для цього змішайте тахіні, воду, лимонний сік, видушений часник (2 зубчики) (або асафетиду), гірчицю, сіль та перець. Перемішайте все до однорідності.
3. Наріжте крупно листя салату, додайте заправку та залиште салат у холодильнику, поки готується нут.
Подавайте салат, посипаючи зверху нутом.


Смачного!


Найкраще смакувати салатом в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати при температурі +3+5 в щільно закритій упаковці.