Водорості сушені Норі (10 листів-половинок)
Водорості сушені Норі (10 листів-половинок)

Водорості сушені Норі (10 листів-половинок)


73 грн/ 1 шт
1 шт Під замовлення (1 доба)
- +
водорості норі сушені.
на 100 г: білки - 1 г, жири - 0 г, вуглеводи - 0 г. Калорійність - 4 ккал.
12 місяців.

Чим особливі ВОДОРОСТІ НОРІ сушені?

  • Залізо, яке у великих кількостях міститься в цьому продукті, суттєво покращує якісний склад крові, допомагає боротися з анемією.
  • Містять омегу-3 і складні вуглеводи.
  • Забезпечують нормальну мозкову діяльність, покращують когнітивні функції головного мозку.
  • Після вживання довго зберігають відчуття ситості. Це допомагає уникнути зривів при схудненні.
  • Мають "морський" аромат.
  • Клітковина, що міститься в листах червоних водоростей, нормалізує роботу кишечника, що сприяє розмноженню здорової мікрофлори.

Як вживати ВОДОРОСТІ НОРІ сушені?

  • Найперше і всім відоме - це зробити з них суші.
  • Також вони підійдуть для формування спрінг-ролів
  • З них можна приготувати корисні чіпси. 
    *Рецепт шукайте у відповідному розділі на сайті.
  • Додають їх у салати, супи і навіть десерти. Наприклад, десерт Моті.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати при хворобі Грейвса і гіпертиреозі.
  • Зловживати даним продуктом.

Детальніше
  • Про якість сушених аркушів норі свідчить їхня гнучкість. Вони не мають ламатись.
  • Відкриту упаковку норі бажано використати одразу.
  • Колір у сушених норі має бути однорідним.

Чіпси з норі


Інгредієнти : 
-  листи висушених водоростей норі - 1 пачка;
- оливкова олія -  3-4 ст. л. ;
- васабі (у вигляді соусу)  - 0,5 - 1 ч. л.

Перед самим процесом приготування розігрійте духову піч до температури 180°С.

Приготування : 

1. Поріжте  листи норі на  невеликі рівномірні прямокутні шматочки. 
2. Змішайте в невеликій мисці 3-4 ложки оливкової олії, 0,5-1 ч. л.  соусу васабі до однорідної маси. Посоліть. 
3. Деко для запікання застеліть фольгою чи пергаментним папером.
4. Змастіть   шматочки норі  за допомогою спеціального кухонного пензлика з обох сторін сумішшю "оливкова олія +соус васабі"  та викладіть  рівномірно на деко в один шар.За бажанням зверху чіпси можна посипати кунжутом.
5. Запікайте   чіпси з норі при  температурі 180°С  по 2 хв. з кожного боку. 
6. Вийміть чіпси з духової печі  за допомогою рукавички-прихватки та акуратно викладіть їх на окрему тарілку.
7. Чіпси можна споживати як самостійну страву, з  корисним улюбленим соусом  чи салатом.
8. Смачного !

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати при температурі від 0°C до 25°C та відносній вологості повітря не більше ніж 75%.