Водорості сушені Норі 10 листів
Водорості сушені Норі 10 листів

Водорості сушені Норі 10 листів


90 грн 1 шт
1 шт Є в наявності
- +
100% червоні морські водорості порфіра (Porphyra yezoensis) / Китай.
на 100 г: білки — 42 г, жири — 3 г, вуглеводи — 8 г. Калорійність — 195 ккал.
18 місяців

Чим особливі ВОДОРОСТІ НОРІ сушені?

  • Здатні нормалізувати рівень цукру в крові.
  • Містять омегу-3 і складні вуглеводи.
  • Після вживання  водоростей норі, у вас довго зберігатиметься відчуття ситості. Це допоможе уникнути зривів при схудненні.
  • Мають "морський" аромат.
  • Клітковина, що міститься в листах червоних водоростей, нормалізує роботу кишечника, що ,в свою чергу, сприяє розмноженню здорової мікрофлори.

Як вживати ВОДОРОСТІ НОРІ сушені?

  • Найвідоміший для всіх спосіб  —  зробити з них суші.
  • Водорості норі сушені  підійдуть для формування спрінг-ролів.
  • Із норі можна приготувати корисні чипси. 
    *Рецепт шукайте у відповідному розділі на сайті.
  • Додають норі в салати, супи й навіть десерти. 


Чого не варто?

  • Вживати норі  при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати при хворобі Грейвса і гіпертиреозі.
  • Зловживати даним продуктом.

Детальніше
  • Про якість сушених листів норі свідчить їхня гнучкість. Якісні листи норі не повинні ламатись.
  • Колір у сушених норі має бути однорідним.
  • Відкриту пачку норі бажано використати одразу.

Чипси з норі


Інгредієнти : 
-  листи висушених водоростей норі - 1 пачка;
- оливкова олія -  3-4 ст. л. ;
- васабі (у вигляді соусу)  - 0,5 - 1 ч. л.

Перед самим процесом приготування розігрійте духову піч до температури 180°С.

Приготування : 

1. Поріжте  листи норі на  невеликі рівномірні прямокутні шматочки. 
2. Змішайте в невеликій мисці 3-4 ложки оливкової олії, 0,5-1 ч. л.  соусу васабі до однорідної маси. Посоліть. 
3. Деко для запікання застеліть фольгою чи пергаментним папером.
4. Змастіть   шматочки норі  за допомогою спеціального кухонного пензлика з обох сторін сумішшю "оливкова олія +соус васабі"  та викладіть  рівномірно на деко в один шар.За бажанням зверху чипси можна посипати кунжутом.
5. Запікайте   чипси з норі при  температурі 180°С  по 2 хв. з кожного боку. 
6. Вийміть чипси з духової печі  за допомогою рукавички-прихватки та акуратно викладіть їх на окрему тарілку.
7. Чипси можна споживати як самостійну страву, з  корисним улюбленим соусом  чи салатом.
8. Смачного !
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати подалі від прямого сонячного світла при температурі від -15 до +30 С та відносній вологості повітря не більше 80%.