Вермішель рисова
Вермішель рисова

Вермішель рисова


69 грн/ 150 г
150 г Під замовлення (1 доба)
- +
рисове борошно, вода / Україна.
на 100 г: білки - 1 г, жири - 82 г, вуглеводи - 0,1 г. Калорійність - 332 Ккал.
24 місяці.

Чим особлива РИСОВА ВЕРМІШЕЛЬ?

  • Це унікальний продукт, який складається усього лише з двох інгредієнтів та приносить тільки користь організму.
  • Легка у приготуванні: не розварюється, не злипається і завжди тримає форму, якщо рисову вермішель правильно приготувати.
  • Добре поглинає у себе спеції.
  • Не містить глютену. 
  • Має майже нейтральний смак та аромат.

Як вживати РИСОВУ ВЕРМІШЕЛЬ?

  • З використанням рисової вермішелі  можна готувати супи, салати,гарніри.
  • Чудово поєднується  рисова вермішель із овочами, соусами, грибами та соєвими виробами. 
  • Для приготування необхідно залити рисову вермішель окропом та залишити запарюватись на 5-7 хв. Все! Вермішель готова!

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Рисова вермішель  - традиційний продукт східної кухні.
  • Вважається: «Чим довша нитка вермішелі, тим довше життя їдця».

РИСОВА ВЕРМІШЕЛЬ З ОВОЧАМИ 


ІНГРЕДІЄНТИ


- рисова вермішель: 300 г
-болгарський перець : 1 шт.;
-морква: 2 шт.;
-часник: 2 зубчики;
-імбир  : шматочок
-зелень за смаком
-соєвий соус : 2 ст. л. ;
-кунжутна олія : 2 ст. л.;
-рисовий оцет : 1ст. л. ;
-чилі - 1 шт.
-сік лайма;
-мед.

Соус:
  1. Дрібно наріжте перець чилі, зелену цибулю та зелень.
  2. Додайте дрібно натерту цедру лайма, невеличкий шматочок імбирю й декілька зубчиків часнику.
  3. Видавіть сік половини лайму, влийте своєвий соус, рисовий оцет, мед та кунжутну олію.
  4. Перемішайте суміш. 


Вермішель:
  1. Овочі, порізані товстою соломкою, обсмажте на розігрітій сковороді.
  2. Запарте рисову вермішель.
  3. Готову локшину викладіть на пательню до суміші з овочами. Перемішайте.
  4. Викладіть локшину в глибокі тарілки.
  5. Прикрашати таку локшину можна на свій смак: кунжутом чи зеленню. 

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.