Вермішель рисова
Вермішель рисова

Вермішель рисова


67 грн/ 150 г
150 г Є в наявності

- +
рисове борошно, вода / Україна.
на 100 г: білки - 1 г, жири - 82 г, вуглеводи - 0,1 г. Калорійність - 332 ккал.
24 місяці

Чим особлива РИСОВА ВЕРМІШЕЛЬ?

  • Це унікальний продукт, який складається всього лиш з двох інгредієнтів та приносить тільки користь організму.
  • Легка у приготуванні: не розварюються, не злипаються і завжди тримає форму, якщо її правильно приготувати.
  • Добре поглинає у себе спеції.
  • Не містить глютену. 
  • Має майже нейтральний смак та аромат.

Як вживати РИСОВУ ВЕРМІШЕЛЬ?

  • З нею можна готувати супи, салати,гарніри.
  • Чудово поєднується з овочами, соусами, грибами та соєвими виробами. 
  • Для приготування необхідно залити рисову вермішель окропом та залишити запарюватись на 5-7 хв. І все! Вермішель готова!

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Рисова вермішель традиційний продукт східної кухні.
  • Вважається: «Чим довше нитка вермішелі, тим довше життя їдця».

РИСОВА ВЕРМІШЕЛЬ З ОВОЧАМИ 


ІНГРЕДІЄНТИ
Рисова вермішель 300 г
Болгарський перець 1 шт.
Морква 2 шт.
Часник 2 зубчики
Імбир шматочок
Зелень за смаком
Соєвий соус 2 ст. л. 
Кунжутна олія 2 ст. л.
Рисовий оцет 1ст. л. 
Чилі 1 шт.
Сік лайма
Мед

СОУС:
  1. Дрібно наріжте перець чилі, зелену цибулю та зелень.
  2. Додайте дрібно натерту цедру лайма, невеличкий шматочок імбиру і декілька зубчиків часнику.
  3. Видавіть сік половини лайму, влийте своєвий соус, рисовий оцет, мед та кунжутну олію.
  4. Перемішайте суміш. 


Вермішель:
  1. Овочі, порізані товстою соломкою, обсмажте на розігрітій пательні.
  1. Запарте рисову вермішель.
  1. Готову локшину викладіть на пательню до суміші з овочів. Перемішайте.
  1. Викладіть локшину у глибокі тарілки.
  1. Прикрашати таку локшину можна на свій смак: кунжутом чи зеленню. 

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.