


Соєва спаржа (фучжу)
52 грн 100 г
100 г
Під замовлення (1 доба)
Соєва спаржа сушена (фучжу) / Китай.
на 100 г: білки - 42,3 г, жири - 21,8 г, вуглеводи - 20,7 г. Калорійність - 440 ккал.
12 місяців
Що таке СОЄВА СПАРЖА (ФУЧЖУ)? Чим вона особлива?
- Фучжу - це плівка, знята з соєвого молока і потім висушена.
- Страви з соєвих бобів широко цінуються в східній кухні.
- Є джерелом рослинного білка.
- Містить багато клітковини.
Як використовувати СОЄВУ СПАРЖУ (ФУЧЖУ)?
- Перед приготування необхідно замочити у воді на 1-2 години, щоб фучжу розм'якнула.
- Після цього можна тушкувати з овочами.
- Підходить для приготування китайських супів та закусок.
- Може подаватись як окрема страва.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 20°C