Соєва спаржа (фучжу)
2 відгуки
100 г
Є в наявності
Що таке соєва спаржа (фучжу)? Чим вона особлива?
- Фучжу — це висушена плівка знята з соєвого молока.
- Не містить лактози і холестерину, тому можна вживати при діабеті та лактозній непереносимості.
- Джерело рослинного білка — у 100г спаржі аж 42г білка.
- Багата фітоестрогенами — це рослинні сполуки, які позитивно впливають на жіночий гормональний фон.
Як використовувати соєву спаржу (фучжу)?
- Можна подавати як окрему страву.
- Використовуйте для приготування супів та закусок або тушіть із овочами.
- Чудово смакують із нашою локшиною та італійським соусом.
- Завдяки своєму нейтральному смаку поєднується з усіма стравами.
- Щоб дізнатися більше способів приготування — зазирніть у вкладку РЕЦЕПТИ.
Перед приготуванням замочіть соєву спаржу у воді на 1-2 години, щоб розм'якшити її.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Соєва спаржа сушена (фучжу) / Китай.
на 100 г: білки - 42,3 г, жири - 21,8 г, вуглеводи - 20,7 г. Калорійність - 440 ккал.
Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 20°C
12 місяців