Рослинне м'ясо червоне
Рослинне м'ясо червоне

Рослинне м'ясо червоне


50 грн 75 г
75 г250 г Під замовлення (1 доба)
- +
борошно соєве знежирене, глютен пшеничний, ізолят соєвого білка, натуральний барвник "червоний рис", сіль харчова, сода харчова / Україна.
на 100 г: білки — 58 г, вуглеводи — 20 г, жири — 1 г. Калорійність — 320 ккал.
24 місяці

Чим особливе РОСЛИННЕ М'ЯСО ЧЕРВОНЕ?

  • Це повністю веганський та натуральний продукт.
  • Вживання рослинного м'яса позитивно впливає на стан екології в цілому.
  • Має схожу до червоного м'яса текстуру та колір.
  • Воно волокнисте, а не пористе, як соєве м'ясо чи битки.
  • При приготуванні рослинне м'ясо збільшується в 2,5 рази.
  • Рослинне м'ясо багате на білки ( у 100 г продукту 58 г білка).


Як готувати ЧЕРВОНЕ РОСЛИННЕ М'ЯСО?

  • З нього можна приготувати будь-які "м'ясні" страви по вегану:)
  • Технологія приготування майже така сама, як і у звичайного м'яса. Але спершу сухе рослинне м'ясо потрібно розмочити. 
  • Для цього залийте його окропом та додайте спеції або одразу залийте овочевим бульйоном. Дайте настоятись 15 хв., поки м'ясо повністю не розм'якне. При замочуванні воно збільшується в 2,5 рази, тобто 100 г сухого продукту=250 г готового. Через 15 хв. вийняти, віджати воду. Після цього готувати як звичайне м'ясо. Можна смажити, тушкувати, запікати тощо.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше
 
Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в чистих, сухих і добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів та гризунами, захищених від впливу прямого сонячного світла і джерел тепла при температурі не вище 25°С і відносній вологості повітря не вище 75%.