Гуляш соєвий
Гуляш соєвий

Гуляш соєвий


56 грн/ 200 г
200 г Є в наявності

- +
текстуроване знежирене соєве борошно / Україна.
на 100 г: білки - 50 г, жири - 1 г, вуглеводи - 30 г. Калорійність - 329 ккал.
12 місяців

Чим особливий ГУЛЯШ СОЄВИЙ?

  • Може повністю замінити звичне м'ясо.
  • Не є "пустим продуктом", містить велику кількість рослинного білка
  • Якщо ви дотримуєтеся посту, зверніть увагу на соєвий гуляш — цей продукт рослинного походження, здатний замінити м’ясо.
  • Фітинові кислоти, що містяться в соєвому текстураті, здатні зупиняти зростання ракових клітин. 
  • Незамінне при непереносимості тваринного білка.

Як використовувати ГУЛЯШ СОЄВИЙ?

  • Вміст пакету залийте 2 літрами води і відваріть протягом 5-10 хв. 
  • Злийте воду, промийте битки, відіжміть. 
  • Дайте трохи охолонути, далі готуйте як звичайне м'ясо.

Чого не варто?

  • Вживати соєві битки, якщо у Вас алергія на соєвий білок.
  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

СОЄВИЙ ГУЛЯШ З КАРТОПЛЕЮ


Гуляш соєвий - 500 г;
цибуля - 2 шт;
олія - 3 ст.л.;
сметана 1/2 стакану;
картопля - 6 шт.;
сіль, перець, зелень - за смаком
томатна паста - 3 ст.л.;
часниК - 3 зубчики.

  1. Дрібно нарізати цибулю та підсмажити. 
  2. Викласти у каструлю шарами гуляш, картоплю, цибулю. Додати сіль та спеції. Залити це все 2 стаканами води +томатна паста і тушити 40 хвилин. 
  3. Зняти з вогню, заправити сметаною з часником. 
  4. За бажанням посипати  зеленню.
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати при температурі від 0°C до 20°C та відносній вологості повітря не вище 75 %.