Гуляш соєвий
Гуляш соєвий

Гуляш соєвий


56 грн/ 200 г
200 г Є в наявності

- +
текстуроване знежирене соєве борошно / Україна.
на 100 г: білки - 50 г, жири - 1 г, вуглеводи - 30 г. Калорійність - 329 ккал.
12 місяців

Чим особливий ГУЛЯШ СОЄВИЙ?

  • Може повністю замінити звичне м'ясо.
  • Не є "пустим продуктом", містить велику кількість рослинного білка
  • Якщо ви дотримуєтеся посту, зверніть увагу на соєвий гуляш — це продукт рослинного походження, здатний замінити м’ясо.
  • Фітинові кислоти, що містяться в соєвому текстураті, здатні зупиняти зростання ракових клітин. 
  • Незамінний при непереносимості тваринного білка.

Як використовувати ГУЛЯШ СОЄВИЙ?

  • Вміст пакету залийте 2 літрами води і відваріть протягом 5-10 хв. 
  • Злийте воду, промийте битки, відіжміть. 
  • Дайте трохи охолонути, далі готуйте, як звичайне м'ясо.

Чого не варто?

  • Вживати соєві битки, якщо у Вас алергія на соєвий білок.
  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

СОЄВИЙ ГУЛЯШ З КАРТОПЛЕЮ

Інгредієнти : 
 - гуляш соєвий - 500 г;
- цибуля - 2 шт;
- олія - 3 ст.л.;
- сметана 1/2 склянки;
- картопля - 6 шт.;
- сіль, перець, зелень - за смаком;
- томатна паста - 3 ст.л.;
- часник - 3 зубчики.

  1. Дрібно наріжте цибулю та підсмажте на сковороді з використанням кокосової олії. 
  2. Викладіть  у каструлю шарами  соєвий гуляш, картоплю, цибулю. Додайте сіль та спеції. Залийте це все  зверху 2-ма  стаканами води , томатною пастою, попередньо перемішаними до однорідної маси,  і тушіть  на слабкому вогні 40 хвилин. 
  3. Зніміть  із вогню, заправте  вегетаріанським майонезом із часником. 
  4. За бажанням посипте   зеленню.
Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати при температурі від 0°C до 20°C та відносній вологості повітря не вище 75 %.