Битки соєві
Битки соєві

Битки соєві


68 грн/ 200 г
200 г Є в наявності

- +
текстуроване знежирене соєве борошно / Україна.
на 100 г: білки - 50 г, жири - 1 г, вуглеводи - 30 г. Калорійність - 329 ккал.
12 місяців

Чим особливі БИТКИ СОЄВІ?

  • Містять велику кількість рослинного білка, що добре засвоюється організмом.
  • Практично не мають жирів.
  • Чудово замінять м'ясо тим, хто дотримується посту. Ви не помітите різниці.
  • Менш калорійне, ніж звичне м'ясо.
  • Не викличе підвищення холестерину. 

Як використовувати БИТКИ СОЄВІ?

  • Вміст пакету залийте 2 літрами води і відваріть протягом 5-10 хв. 
  • Злийте воду, промийте битки, відіжміть. 
  • Дайте трохи охолонути, далі готуйте ,як звичайне м'ясо.

Чого не варто?

  • Вживати соєві битки, якщо у Вас алергія на соєвий білок.
  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Соя допомагає виводити з організму радіонукліди й важкі метали.


Дієтичний продукт. Підходить для діабетиків, для  сердечників, спортсменів, вегетаріанців, осіб із ожирінням і для всіх прихильників здорового харчування.




Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

БИТКИ СОЄВІ В КЛЯРІ

Інгредієнти : 
соєвІ битки - 200 г (попередньо відварені); 
яйце - 2 шт.;
борошно - 2 ст. л.;
цибуля - 1-2 шт;
олія - 2 ст.л.;
сіль та перець за смаком.
Приготування 

1. Цибулю дрібно наріжте кубиками.
2. Збийте яйце в окрему посудину.Додайте  до яйця  борошно, спеції, сіль, все перемішайте.
3. Обваляйте  ретельно битки в клярі з обох сторін. 
4. Рівномірно підсмажте на сковороді до рум'яної скоринки. 
5. Викладіть битки на окрему тарілку . 
6. Подавайте до столу  битки теплими разом із Вашим улюбленим корисним салатом чи зеленню .
Дуже смачно їсти такі соєві битки з кокосовим болоком,яке продають у металевих бляшанках. 
Смачного Вам:) Будьте здорові:) 

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати при температурі від 0°C до 20°C та відносній вологості повітря не вище 75 %.