Шоколадно-кокосовий крем МАЛИНА
Шоколадно-кокосовий крем МАЛИНА

Шоколадно-кокосовий крем МАЛИНА


285 грн 280 г
280 г Немає в наявності
- +
кокос BIO (52%), свіжі фініки сорту MEDJOOL BIO з Ізраїлю (37%), малина (сухої заморозки) (6%) ВІО, BIO какао зі зниженою жирністю, нерафінована кокосова олія холодного віджиму BIO, натуральний аромат малини ВІО / Польща.
на 100 г: білки - 2,86 г, жири - 15,68 г, з них насичені жирні кислоти - 14,44 г, вуглеводи - 19,96 г, з них цукор - 19,60 г, клітковина - 7,60 г, сіль - 0,01 г. Калорійність - 248 ккал.
12 місяців з дати виготовлення, 14 днів після відкриття.


Чим особливий КРЕМ ФІНІКОВИЙ з малиною?

  • Виготовлений БЕЗ цукру, пальмової олії, консервантів, барвників та емульгаторів.
  • Це повністю веганський продукт.
  • Не містить глютену.
  • Має приємну кислинку малини та її кісточки.


Зверніть увагу! Продукт пастеризований.

Як вживати ФІНІКОВИЙ КРЕМ?

  • Найкраще ФІНІКОВИЙ КРЕМ смакує просто ложкою з банки під затишний фільм. Знаєте, як із морозивом, тільки краще!)
  • Його можна додавати як начинку до булочок, пампушків чи іншої випічки.
  • Також фініковий крем чудово доповнить млинці або панкейки.
  • З фініковим кремом  можна готувати солодкі сендвічі, мастити його на тости та хлібці.
  • Фініковий крем - це ідеальне доповнення ранкової каші.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості.
  • Діабетикам, людям із хронічними хворобами шлунку та ожирінням не рекомендується вживати фініковий крем, або ж варто додавати його у свій раціон у мінімальних кількостях.

Детальніше

  • Фініки сорту Меджул (Medjool) вважаються королівськими.
  • Окрім більшого розміру, королівські фініки відрізняються більш насиченим смаком.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Закриту банку зберігати в темному, сухому, прохолодному місці. Після відкриття зберігати в холодильнику. Можливе розшарування продукту.