Шоколадно-кокосовий крем ЛіСОВИЙ ГОРІХ
Шоколадно-кокосовий крем ЛіСОВИЙ ГОРІХ

Шоколадно-кокосовий крем ЛіСОВИЙ ГОРІХ


295 грн/ 280 г
280 г Очікується

- +
свіжі фініки сорту MEDJOOL BIO з Ізраїлю (37%), кокос BIO (50%), лісові горіхи ВІО (8%), BIO какао зі зниженою жирністю, нерафінована кокосова олія холодного віджиму BIO / Польща.
на 100 г: білки - 12,06 г, жири - 23,90 г, з них насичені жирні кислоти - 10,49 г, вуглеводи - 16,60 г, з них цукор - 15,28 г, клітковина - 5,89 г, сіль - 0,01 г. Калорійність - 342 ккал.
12 місяців з дати виготовлення, 14 днів після відкриття.


Чим особливий КРЕМ ФІНІКОВИЙ з лісовими горіхами?

  • Виготовлений БЕЗ цукру, пальмової олії, консервантів, барвників та емульгаторів.
  • Повністю веганський продукт.
  • Не містить глютену.
  • Крем фініковий з лісовими горіхами - це наче купуєш два продукти: фініки й горіхову пасту, але насправді - це один нереально класний продукт!


Зверніть увагу! Продукт пастеризований.

Як вживати ФІНІКОВИЙ КРЕМ?

  • Найкраще ФІНІКОВИЙ КРЕМ смакує просто ложкою з банки під затишний фільм. Знаєте, як із морозивом, тільки краще!)
  • Фініковий крем з лісовими горіхами - це ідеальна заміна горіховим і арахісовим пастам.
  • Його можна додавати як начинку до булочок, пампушків чи іншої випічки.
  • Також фініковий крем чудово доповнить млинці або панкейки.
  • З фініковим кремом  можна готувати солодкі сендвічі, мастити його на тости та хлібці.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості.
  • Діабетикам, людям із хронічними хворобами шлунка та ожирінням не рекомендується вживати фініковий крем, або ж варто додавати його у свій раціон у мінімальних кількостях.

Детальніше

  • Фініки сорту Меджул (Medjool) вважаються королівськими.
  • Окрім більшого розміру, королівські фініки відрізняються більш насиченим смаком.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Закриту банку зберігати в темному, сухому, прохолодному місці. Після відкриття зберігати в холодильнику. Можливе розшарування продукту.