Шоколадно-кокосовий крем КЛАСИЧНИЙ
Шоколадно-кокосовий крем КЛАСИЧНИЙ

Шоколадно-кокосовий крем КЛАСИЧНИЙ


275 грн/ 280 г
280 г Немає в наявності

- +
свіжі фініки сорту MEDJOOL BIO з Ізраїлю (37%), кокос BIO (57%), BIO какао зі зниженою жирністю, нерафінована кокосова олія холодного віджиму BIO / Польща.
на 100 г: білки - 3,22 г, жири - 17,34 г, з них насичені жирні кислоти - 16,12 г, вуглеводи - 21,76 г, з них цукор - 17,50 г, клітковина - 5,56 г. Калорійність - 267 ккал.
12 місяців із дати виготовлення, 14 днів після відкриття.

Чим особливий КРЕМ ФІНІКОВИЙ КЛАСИЧНИЙ?

  • Виготовлений БЕЗ цукру, пальмової олії, консервантів, барвників та емульгаторів.
  • Це повністю веганський продукт.
  • Не містить глютену.
  • У складі фінікового крему всього 4 натуральні складники.
  • Це найкраща заміна нутелі, яку ми тільки куштували!


Зверніть увагу! Продукт пастеризований.

Як вживати ФІНІКОВИЙ КРЕМ?

  • Найкраще ФІНІКОВИЙ КРЕМ смакує просто ложкою з банки під затишний фільм. Знаєте, як із морозивом, тільки краще!)
  • Його можна додавати як начинку до булочок, пампушків чи іншої випічки.
  • Також фініковий крем чудово доповнить млинці або панкейки.
  • З ним можна готувати солодкі сендвічі, мастити його на тости та хлібці.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості.
  • Діабетикам, людям із хронічними хворобами шлунку та ожирінням не рекомендується вживати фініковий крем, або ж варто додавати його у свій раціон у мінімальних кількостях.

Детальніше

  • Фініки сорту Меджул (Medjool) вважаються королівськими.
  • Окрім більшого розміру, королівські фініки відрізняються більш насиченим смаком.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Шоколадний пиріг з фініковим кремом



Простий пиріг до чаю з шоколадно-фініковим кремом інгредієнти 11


 Для приготування цього пирога необхідно використати форму діаметром  20см.


Інгредієнти : 


 - пластівці вівсяні - 100 г;
- мигдаль бланшований - 100 г;
- мед - 50 г;
- вода - 3 ст. л.;
- кокосова олія - 40 г;
- сіль - дрібка;
-кориця (за смаком) ;

- фініковий крем - 250 г;
- шоколад - 50 г;
-сік лимонний (за смаком) - 1 ч. л.;
-банан - 1 шт.;
-борошно житнє - 25 г.

  1. Спочатку приготуємо нижній корж. Тісто для коржа має бути густої консистенції. Для цього необхідно подрібнити до крихти пластівці, мигдаль, житнє борошно, дрібку солі, мед, корицю, кокосову олію. Може знадобитись кілька ложок води. 
  2. Застеліть форму пергаментом, викладіть  тісто у форму за допомогою ложки та акуратно та рівномірно розподіліть по поверхні форми . Пальцями рук акуратно сформуйте бортики. Наколіть тісто виделкою та відправте у духову піч  випікатися  при  температурі 160 С до легкого золотистого кольору.
  3. На водяній бані розтопіть шоколад. Почекайте,поки  стане теплим. Візьміть окрему посудину ,у ній змішайте до однорідної консистенції теплий шоколад та  фініковий крем.  Однорідну суміш " фініковий  крем-шоколад" викладіть на корж, коли той повністю охолоне. 
  4. Прикрасьте пиріг зверху бананом. Для цього банан,попередньо добре промитий під протічною водою, очистіть від шкірки та ножем поріжте на середньої товщини кільця (3 мм). За бажанням пиріг  зверху можна посипати корицею та какао - порошком.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Закриту банку зберігати в темному, сухому, прохолодному місці. Після відкриття зберігати в холодильнику. Можливе розшарування продукту.