Шоколадно-кокосовий крем ЯБЛУКО
Шоколадно-кокосовий крем ЯБЛУКО

Шоколадно-кокосовий крем ЯБЛУКО


285 грн/ 280 г
280 г Під замовлення (1 доба)

- +
свіжі фініки сорту MEDJOOL BIO з Ізраїлю (37%), кокос BIO (52%), яблуко сухої заморозки ВІО (6%), BIO какао зі зниженою жирністю, нерафінована кокосова олія холодного віджиму BIO / Польща
на 100 г: білки - 2,78 г, жири - 15,03 г, з них насичені жирні кислоти - 13,86 г, вуглеводи - 23,89 г, з них цукор - 22,44 г, клітковина - 7,14 г, сіль - 0,03 г. Калорійність - 256 ккал.
12 місяців з дати виготовлення, 14 днів після відкриття

Чим особливий КРЕМ ФІНІКОВИЙ з яблуком?

  • Виготовлений БЕЗ цукру, пальмової олії, консервантів, барвників та емульгаторів.
  • Це повністю веганський продукт.
  • Не містить глютену.
  • Фініковий крем з яблуком значно кращий за варення з яблук, бо БЕЗ ЦУКРУ.


Зверніть увагу! Продукт пастеризований.

Як вживати ФІНІКОВИЙ КРЕМ?

  • Найкраще ФІНІКОВИЙ КРЕМ смакує просто ложкою з банки під затишний фільм. Знаєте, як з морозивом, тільки краще!)
  • Його можна додавати як начинку до булочок, пампушків чи іншої випічки.
  • Також фініковий крем чудово доповнить млинці або панкейки.
  • З ним можна готувати солодкі сендвічі, мастити його на тости та хлібці.
  • Фініковий крем з яблуком - це ідеальне доповнення до ранкової вівсянки.
  • Також його можна використати як додаток до хрустких бельгійських вафель.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості.
  • Діабетикам, людям із хронічними хворобами шлунку та ожирінням не рекомендується вживати фініковий крем, або ж варто додавати його у свій раціон в мінімальних кількостях.

Детальніше

  • Фініки, сорту Меджул (Medjool), вважаються королівськими.
  • Окрім більшого розміру, королівські фініки відрізняються більш насиченим смаком.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Закриту банку зберігати в темному, сухому, прохолодному місці. Після відкриття зберігати в холодильнику. Можливе розшарування продукту.